Mini GPS Tracker voor Hond of Kat tracker App

Nieuw

Incl. configuratie en gebruiksklaar t.w.v. 10 euro    gps tracker configuratie gps tracking server
Incl. gratis toegang tot de tracking server gps hond tracker gps pet tracker
Incl. verzending met tracking nummer!  gps tracker postnl bezorgt gps tracker kat
Incl. Lebara Simkaart 5 euro + 50 mb     Lebara Simkaart gps tracker instellen gps tracker
Netwerk KPN smartwatch KPN netwerk tracking app gps
Support via Tel / whatsapp / Email gps hond whatsapp uitleg hond tracking gps

Meer details

72,90 €

Toevoegen aan Verlanglijst

Afrekenen via SSL
  Afrekenen via SSL

Meer informatie

Mini GPS Tracker halsband voor Hond of Kat incl simkaart en verzendkosten.

Mini Gps tracker halsband voor hond, puppy, poes en kat.

Halsband tracker voor de hond gps mini tracker. het tracking systeem voor uw huisdier. De Enige echte Pet tracker in Nederland. Met GPS positionering voor nauwkeurig lokaliseren. Inclusief simkaart met beltegoed en ook inclusief verzendkosten. Gebruiksklaar. 

d60-pet-tracker-voor-kat-en-hond-zonder-abonnemen-gratis-verzending

kleine gps tracker

Met de app kunt u de hond met de gps tracker halsband ook eenvoudig volgen. En dit ook nog zonder maandelijkse vaste kosten. Veel goedkoper dan een tractive abonnement. Slechts 1,00 euro per maand. Ook geschikt voor grotere katten. Weet waar uw huisdier is, ook bij calamiteiten. Het volgsysteem maakt gebruik van gps satellieten hierdoor kunt u bij vermissing tijdig ingrijpen. Wij maken de gps tracker tevens klaar voor gebruik. En zorgen dat deze werkt. Met onze Pet tracker bent u ook veel goedkoper uit. Met de Prepaid Simkaart. Gratis verzending.

gebruik deze mini gps tracer

Met deze gps tracker kunt u tevens realtime de positie van uw (huis) dier zien. Zonder een sms te sturen. Gps hond of Gps kat

Zeer klein formaat Gps-tracker:
Formaat:  49 (L) x 33 (W) x 15(H) mm.
Gewicht: 22 gram zonder halsband.
Rubber: houder 50 (L) x 34 (W) x 16 (H) mm.

Hierdoor is deze gps tracker ook geschikt voor veel kleinere huisdieren.

Gps tracker kopen

Inhoud
1 x GPS tracker
1 x USB Kabel
De Halsband verstelbaar
1 x Simkaart met 5 euro beltegoed + 200 mb data.

Mini GPS Tracker voor katten en honden. Nederlandse server.

Gps tracker pup Abonnement:
Geen abonnement. Met de bijgeleverde simkaart bent u veel goedkoper uit dan andere diensten. 

Let op ! Prijs inclusief Simkaart, beltegoed. Gebruiksklaar gemaakt, verzendkosten etc.

Indien u op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, heeft u als post.nl zijn werk doet uw bestelling de volgende dag al in huis. De verzendkosten van onze gps trackers en Gps horloges inclusief tracking nummer bedragen binnen Nederland € o,oo euro. Bestellingen boven de €135,- worden door ons gratis Aangetekend en verzekerd aan u verzonden.

Real time gps tracker kopen

Maak nu gebruik van deze geweldig Aanbieding !
Nauwkeurige locatie-voorziening
Geo-fencing, je krijgt een notificatie wanneer uw Huisdier ingesteld gebied verlaat
Zie welke route uw huisdier in het verleden heeft afgelegd
IOS en Android App

Gps halsband + incl. configuratie t.w.v. 10 euro + incl. 5 euro Lebara prepaid Sim. + 200 mb data + incl verzendkosten. Binnen vijf minuten werkend op uw smart phone. 

Tevens bevatten onze gps trackers de laatste firmware. Waardoor u verzekerd bent van een correcte werking.

Inmiddels is in de praktijk gebleken. Dat het voor de meeste mensen te moeilijk is om de gps te configureren. En vervolgens een account met ID aan te maken. Om de tracker te kunnen volgen. In tegenstelling tot wat andere leveranciers beweren. Is ook onze conclusie dat dit niet eenvoudig is. Hier willen wij ook heel duidelijk en transparant in zijn. Aangezien dit achteraf dan ook te veel handelingen met zich mee brengt. Wordt de gps tracker nu volledig geconfigureerd geleverd. Dit tracking systeem wordt ook gebruikt voor. Scooters, motoren, boten, auto's, dieren en mensen. Handig met SOS knop. Alle vooraf ingestelde nummers worden dan in volgorde gebeld. Totdat er wordt opgenomen. 

Mini Gps track hond of poes

De Mini track met wordt vooraf ook getest met een simkaart. En volledig functionerend geleverd. incl. 5 euro Lebara beltegoed prepaid Sim + 200 mb data. De Simkaart is reeds geplaatst en de Mini gpstracker is gebruiksklaar. Hiermee wordt de werking alleen binnen Nederland gegarandeerd. En ondersteund op basis van de 2g dekkingskaart van KPN. In het buitenland (Europa) kunt u ook bellen. Voor de werking van de tracking functie in het buitenland is geen garantie. ivm dekkingsgebieden en 2g netwerken in het buitenland. Elders komt u deze informatie alleen in de kleine lettertjes tegen. In het buitenland hebben wij ook goede testresultaten behaald met Lebara via het stabiele KPN netwerk. Met de door ons geconfigureerde gps trackers en bijgeleverde simkaart. Zijn de kosten slechts 1 ct per MB in Europa. Na aankoop ontvangt u het horloge. En de inloggegevens die u nodig heeft. Nadat u de App geïnstalleerd heeft.

De gps tracker is uitgerust met een simkaart

De sos knop belt naar vooraf ingestelde telefoonnummers. Via gsm gprs sim kaart.  Ook bij verlaten geo fence sms ontvangst mogelijk. De tracker mini gps gsm

Mini gps tracker ook voor het traceren van scooters. Motoren kinderen, boten, dieren en auto's

Het account voor de App is vooraf al aangemaakt. En uw horloge iD is geregistreerd op de Tracking server. En wordt geleverd inclusief gratis acces tot deze service. De App dient u eerst nog wel te installeren. Op uw telefoon (dit kan ook op meerdere telefoons).

LAAGSTE DATAKOSTEN PREPAID PROVIDERS VAN NEDERLAND

Datakosten onze GPS trackers en GPS Horloges: 1 ct per MB

Tevens zit er op de door ons geplaatste simkaart reeds een Startbundel van Vijf euro en een Databundel van 200 MB

In de praktijk is onze ervaring na het testen en reacties door eindgebruikers, behalen onze simkaarten dezelfde resultaten als andere Prepaid providers die ook gebruik maken van het KPN netwerk. En dit tegen een fractie van de kosten die u elders betaald.

U koopt een voor u op maat gemaakt product

U ontvangt een gebruiksklaar product. Dat is geconfigureerd voor deze specifiek bijgeleverde Lebara simkaart. Dit betekend dat als u een andere simkaart wenst te gebruiken. Dat u dat dan voor aankoop dient aan te geven. Wij kunnen dan samen met u bekijken of dit mogelijk is. Overigens zijn de tarieven van Lebara ongeëvenaard. En bieden een goede landelijke dekking via het KPN netwerk tegen veel lagere kosten. U controleert voor aankoop de Lebara 2G dekking via het KPN netwerk. In uw regio met de dekkingskaart van KPN. Door te klikken op deze link KPN dekkingskaart en 2G te selecteren. Zodat u kunt zien of er voldoende dekking is in uw gebied. Voor een goede gprs data verbinding. U kunt de Lebara tarieven het beste vooraf vergelijken. Met bv. KPN, Vodafone, T-mobile, Tele2, Simyo etc. Wij zien geen reden om te veranderen van telecom provider.

Mini Gps tracker hond of poes

Het prepaid telefoonnummer en het account. Voor gebruik van de Tracker wordt na aankoop aan u overgedragen. En u als gebruiker kan het password wijzigen voor alleengebruik. Indien u bij dit product binnen veertien dagen na ontvangst gebruik wenst te maken van uw retourrecht. Dan dient u rekening te houden met het volgende. Het betreffende telefoonnummer en Lebara simkaart t.w.v. vijf euro dat is geleverd bij uw gps tracker blijft uw eigendom. En kan niet geretourneerd worden. Dit geld eveneens voor de configuratie kosten. Die onderdeel maken van de productprijs. I.v.m testen tracker met uw simkaart. Aanmaken account op de tracker server. Testen verbinding tracker met de server en app etc. u kunt hier ook meer over teruglezen in de algemene voorwaarden.

Bij aankoop van het geconfigureerde gps halsband tracker krijgt u de garantie dat de traceerfunctie direct werkt binnen Nederland. Aangezien dit vooraf al voor u getest is. Deze service, waarbij u direct de gps tracker kunt volgen nadat u de App op uw smartphone heeft geïnstalleerd is uniek.  Deze service ontvangt u elders niet (of tegen forse meerprijs).

Mini tracker GPS hond of poes

Onze prijs is tevens inclusief onderstaande werkzaamheden die wij voor u uitvoeren;

- Simkaart pincode vrij maken.

- Plaatsen en testen simkaart in de GPS tracker.

- Aanmaken account op de server alsook registratie van uw GPS tracker.

- Testen van correcte werking. Zodat u direct na installatie van de App op uw Smartwatch een werkende GPS tracker heeft.

- Gratis acces tot de Tracker service.

- Verzending tevens met tracking nummer. 

Gps hond

Features

  •          Goede GPS met talrijke lokalisering functies
  •          gemakkelijk lokaliseren en controleren.
  •          geïntegreerde GPS-tracker voor het exact lokaliseren 
  •          Spatwaterdicht 
  •          Standby Tijd Al naar gelang update frequentie meerdere dagen          

Technische gegevens:

Waterdicht Niveau: geen
Zeer klein formaat Gps-tracker:
Formaat:  49 (L) x 33 (W) x 15(H) mm.
Gewicht: 22 gram zonder halsband.
Rubber: houder 50 (L) x 34 (W) x 16 (H) mm.
Riem Materiaal: Nylon
Riem Breedte: 16 mm
netwerk: GSM/GPRS
GSM Frequentie: 850/900/1800/1900 Mhz
GSM Antenne: FPC vergulde antenne
locatie: GPS + LBS Locatie
LBS Nauwkeurigheid: 100--1000M
GPS Nauwkeurigheid: 5-20M
De GPS Gevoeligheid:-159DB
GPS Kanaal: 20 kanalen
GPS Antenne: Hoge gevoeligheid keramische antenne
Batterij: Oplaadbare 3.7 V 400 mAh ingebouwde batterij
Maximale update frequentie en Batterij Standby-tijd:
1 m update: Ongeveer 24 uur
10 m update: Ongeveer 48 uur
1 u update: Ongeveer 72 uur

Door het gebruik van USB laders met te hoog voltage / amperage kan de electronica schade oplopen. Wij raden u dan ook aan een geschikte USB lader zoals vermeld op de productpagina mee te bestellen. 

Voor katachtigen wordt een halsband met trekontlasting geadviseerd.

Bovenstaande kleuren, design, functionaliteit en specificaties kunnen door aanpassingen van de fabrikant afwijken. De functionaliteit van de tracker App wordt regelmatig aangepast door updates. Hierdoor kan de functionaliteit en layout afwijken van de getoonde product informatie. 

Gps tracker hond

De Tracker App voldoet ook prima. En hieronder ziet u de correcte werking van het door ons geleverde GPS tracker.

Meer informatie over de Pet tracker leest op ons Blog Mijngps.com

GPS voor katten

Voor huisdieren zoals uw hond is de locatie van waar uw hond zich bevindt eenvoudig te volgen met gebruik van de honden gps. Voor honden en voor katten is dit een mooi volgsysteem. De tracker is zeer klein en daardoor geschikt als gps voor katten. De maandelijkse kosten zijn aanzienlijk goedkoper dan bv de tractive gps tracker. De prepaid data kosten zijn ongeveer minder dan 1,00 euro per maand.

Maatregelen

Al onze gps horloge prijzen zijn inclusief de beste service, gratis verzending, incl simkaart en gebruiksklaar-service, de zogenoemde installatieservice. Deze Service waardoor het horloge al gebruiksklaar is zit al verwerkt in onze totaalprijs (Tien euro).  Andere aanbieders bieden dergelijke gebruiksklaarservice ook aan. Maar alleen als extra optie. Elders betaald u dus naast onze lagere prijzen nog tot wel 29,95 euro EXTRA voor de installatie service, Connect service, plug and play installatie service, Service compleet, simkaart, verzendkosten etc. Laat u dus niet foppen..

Gps tracker hond. Nergens zo goedkoop als met onze data kosten van slechts 1 ct per mb.

Disclaimer;

Binnen de mogelijkheden die wij hebben. Doen wij het maximale om u een zo veilig mogelijk product te leveren.

www.Duizend.com "Daar waar professionaliteit de concurrentie overstijgt."

 

Recensies

Kwaliteit 
2018-05-06

Goede geotracker

Snelle levering van de tracker. Besteld icm One2Mobile simkaart. Alles was goed geconfigureerd. De tracker werkt probleemloos in Frankrijk en België. De positie bepaling is over het algemeen erg precies. Dat is wel afhankelijk van de bereikbaarheid van de geosatelieten. De verschillende opdrachten geeft de app door via GSM dus ook die moet beteikbaar zijn. Fijn aan de app is dat een enkele tap voldoende is om met Google Map een route te krijgen vanaf je positie naar die van de tracker. Opvallend is de persoonlijke hulp na aankoop. Let even op bij het downloaden van de SeTracker app voor Android: er zijn twee versies in de Playstore. Beide werken goed, maar de gebruikersinterface is verschillend.Kwestie van smaak. Verder heb ik het gaatje voor de microfoon afgeplakt ter bescherming tegen water. De tracker zit in een strak elastische houder die hem goed beschermt. Mijn hondje is in een onbewaakt moment het water in gesprongen om te zwemmen. De tracker heeft dat overleefd maar let op: dat wordt niet gegarandeerd! Het datagebruik is echt heel laag en de opgeladen batterij gaat zeker wel een dag mee. Al met al ben ik zeer tevreden.

Schrijf uw recensie!

Schrijf uw recensie

Mini GPS Tracker voor Hond of Kat tracker App

Mini GPS Tracker voor Hond of Kat tracker App

Incl. configuratie en gebruiksklaar t.w.v. 10 euro    gps tracker configuratie gps tracking server
Incl. gratis toegang tot de tracking server gps hond tracker gps pet tracker
Incl. verzending met tracking nummer!  gps tracker postnl bezorgt gps tracker kat
Incl. Lebara Simkaart 5 euro + 50 mb     Lebara Simkaart gps tracker instellen gps tracker
Netwerk KPN smartwatch KPN netwerk tracking app gps
Support via Tel / whatsapp / Email gps hond whatsapp uitleg hond tracking gps

11 other products in the same category: