GPS Volwassenen

Ouderen GPS horloge. Een groot verschil ten opzichte van GPS tracker horloges die elders verkocht worden. Is dus dat dit horloge ook is te traceren met zowel LBS, GPS, AGPS en WIFI positionering. Hierdoor werkt de positionering in de meeste gevallen zowel binnenshuis als buitenshuis. Dit is een natuurlijk een groot voordeel. Daarnaast heeft het ...

Ouderen GPS horloge. Een groot verschil ten opzichte van GPS tracker horloges die elders verkocht worden. Is dus dat dit horloge ook is te traceren met zowel LBS, GPS, AGPS en WIFI positionering. Hierdoor werkt de positionering in de meeste gevallen zowel binnenshuis als buitenshuis. Dit is een natuurlijk een groot voordeel. Daarnaast heeft het horloge ook een prachtig Design. En is dus niet alleen functioneel maar kan ook als kado gegeven worden. Het horloge kan natuurlijk door iedere volwassene gedragen worden.

Ouderen GPS horloge

GPS Horloge voor ouderen volwassenen en senioren. Gps telefoon tracker, bellen en gebeld worden. Ook met GPS, LBS, AGPS, WIFI, SOS Positionering. Meerdere SOS telefoonnummers instelbaar en ruim telefoonboek. Mogelijkheid om genoeg telefoonnummers toe te voegen aan het adressenboek in de watch. 

Ouderen in beweging en toch bereikbaar!

Gebruiksvriendelijke Setracker APP. Leverbaar in diverse kleuren met lederen polsband. Ook voor mensen met Alzheimer of Dementie en zorginstellingen. Gebruiksklaar thuis geleverd incl prepaid simkaart met KPN netwerk (dus geen abonnementskosten). Zes maanden de GPS tracker online voor slechts 10 euro.

Meerdere verschillen ten opzichte van andere oude modellen gps tracker horloges.

Met name voor mensen die een horloge zoeken voor familie. Bv dementerende ouderen, gps dementerenden of alzheimer gps-horloge. Een horloge gps voor demente bejaarden, gps alzheimer, gps tracker voor senioren, gps systeem bij dementie. Gps horloge dementie etc. 

Kortom een fijne smartwatch waardoor u degene die het horloge draagt eenvoudig kunt bereiken. Via uw Smartphone kunt u zien waar u geliefde naar toe gaat en u kunt eenvoudig contact houden. 

ouderen gps horloge

Deze gps horloges zijn uiterst handig in gebruik. Makkelijk om zo je geliefde in de gaten te houden. Een nauwkeurig gps horloges. Onze gps smartwatches geven de drager van het horloge een veilig gevoel. Zowel voor kinderen als ouderen en ouders. De setracker server en app werken via een cloudserver in Europa.

Meer

GPS Volwassenen Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items