GPS FAQ Howto tracker telefoon horloge kind Setracker App

De GPS Faq. De Setracker app wordt ontwikkeld en onderhouden door 3G-Elec. Dit chinese bedrijf produceert grote hoeveelheden GSM en GPS modules. Die ook wereldwijd worden gebruikt in GPS horloges en GPS trackers. 3g elec, het bedrijf achter deze smart devices. Heeft veel ervaring in de ontwikkeling van GPS LBS WIFI en GSM modules. Voor deze GPS-horloges en GPS-trackers. Regelmatig vinden en er updates plaats. De App ondersteunt vele talen waaronder Nederlands. Geschikt voor horloges voor kinderen en gps kinderhorloge.                                                                                                                      

De Setracker app is een gratis App en is gratis in het gebruik. Er bestaan ook andere Apps. Die ook met deze gps horloges kunnen werken. Zoals bijvoorbeeld de Asterium Smartwatch Locator app.

Disclaimer;

De (gratis) faciliteiten m.b.t. het gebruik van deze tracking platformen (tracking apps en tracking servers). Worden door externe partijen geleverd en onderhouden. Wij zijn hier niet verantwoordelijk voor. Hebben geen associatie met deze bedrijven. En hebben tevens geen invloed op de werking daarvan. Ook delen wij geen persoonlijke informatie met deze bedrijven. Derhalve kunnen wij de werking van deze platformem dan ook niet garanderen. Of invloed op uitoefenen. Indien er zich storingen voordoen. Kunt u dit merken doordat u bv. tijdelijk niet kunt inloggen.  Storingen komen overigens weinig voor. 

GPS tracker horloge.  Veel gestelde vragen m.b.t. GPS horloges / GPS tracking / Setracker / Setracker 2 / Setracker 3

Bestellen / afrekenen / betalen: Hoe kan ik een GPS horloge aanschaffen.

Via de webwinkel kunt u eenvoudig een GPS tracker horloge aanschaffen. U kunt afrekenen via IDEAL, Bankoverschrijving, Paypal. Mister Cash en Sofort banking.

Is het registreren en betalen via de website wel veilig ?

Ja, onze website is beveiligt met een SSL certificaat en daarnaast gaat de betaling via een beveiligde verbinding.  

ssl certificaat veilig aankopen op www.duizend.com

Let hier altijd op als u op een andere website surft. Zonder geldig SSL certificaat is het registreren of aankopen niet veilig. Indien de url van de website begint met http:// en niet met https://. Dan kunt u er van uit gaan dat u geen veilige verbinding heeft. Bv bij het registreren van een account zijn uw persoonlijke gegevens dan niet veilig. De mogelijkheid bestaat dat uw persoonlijke gegevens worden onderschept .  Bij alleen een http:// verbinding.

GPS tracker horloge.

Hoe maak ik de juiste keuze bij de aanschaf van een GPS horloge.

In onderstaand schema is duidelijk te zien welke functionaliteit u van het GPS horloge mag verwachtten. Tevens ziet u waarin nu precies de verschillen in de diverse modellen GPS horloges zitten.

gps horloges en tracker met wifi en setracker app ssl encryptie

Heeft een GPS horloge voordelen ten opzichte van een GSM of Smartphone ?

Een gps horloge is een mobiele telefoon in de vorm van een horloge. Hierdoor heeft het gps horloge een driedubbele functionaliteit, Klok kijken, Lokaliseren via GPS WIFI LBS, bellen en gebeld worden. Kinderen zijn ook vaak nog te klein en onvoorzichtig om een mobiele telefoon mee te geven ivm verlies of laten vallen.

Hoe werkt een GPS horloge met de Setracker App voor positiebepaling. 

Het gps horloge maakt gebruik van een Simkaart. Op deze simkaart is zowel telefonie als gprs geactiveerd. Als het GPS horloge wordt opgestart heeft het dezelfde functionaliteit als een GMS telefoon. U kunt er dan mee bellen en gebeld worden. Daarnaast kan het GPS horloge met de ingebouwde antenne GPS signalen ontvangen van Satellieten. Het GPS horloge is geprogrammeerd om de GPS posities door te geven aan de Tracking Server. Middels de geinstalleerde Setracker App op uw smartphone maakt u contact met de Tracking server. Aan de hand van de inloggegevens wordt uw account herkend. Nadat u bent ingelogged kunt u de positie van het GPS horloge zien op de kaart. Tevens bied de Setracker app nog veel meer mogelijkheden zoals het instellen en bekijken van SOS nummers, Telefoonboek, voice berichten sturen, Geofence, Monitoring, SMS alerts, Work Mode, Time Zone, Taal, historische route, chat etc etc..    

Veiligheid en het gebruik van een GPS horloge.

Een GPS horloge heeft dezelfde werking als een gsm telefoon. U dient er dan ook rekening mee te houden. Dat u het gps horloge ook op bepaalde plaatsen dient uit te zetten. Bv in het vliegtuig of ziekenhuis etc. Vergewis u hiervan bij de betrokken organisatie.

Hoe weet ik of de Setracker App op mijn telefoon zal werken ?

De Setracker app is volgens de specificaties van de software developer 3g-elec Compatibel met;

-IOS iPhone, iPad en iPod touch.

-Android toestellen.

Waar kan ik de Setracker app downloaden.

De Setracker app kunt u downloaden via de Google Playstore of de Apple App store. In de store tikt u Setracker in en installeert deze vervolgens.

Gebruik Setracker App: Is de interface taal van de Setracker App ook in te stellen op een andere taal ?

Ja u kunt de Setracker app onder andere in de Nederlandse taal instellen. Momenteel heeft u al een keuze uit meer dan twintig talen. 3gelec is de verantwoordelijke partij voor de ontwikkeling van de Setracker app. Met de frequente updates zal het aantal talen in de toekomst zeker nog uitbreiden.

Setracker App: Kan ik meerdere GPS horloge in de Setracker app onderbrengen. Zodat ik al mijn kinderen op de kaart kan zien.

Ja, het is mogelijk om meerdere GPS horloges aan één Setracker account te verbinden. Geef dit aan bij uw bestelling en wij regelen dit voor u.

Setracker App: Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van de Setracker App.

Nee, het gebruik van de app is gratis bij aanschaf van een GPS horloge.

Setracker App: Kan ik zelf mijn login gegeven aanpassen gebruikersnaam en password.

Ja, u kunt zelf de login gegevens wijzigen door in de setracker de gebruikersnaam en het password aan te passen. Dit raden wij ook aan. 

Setracker App: Levensduur Setracker app. 

De Setracker app wordt regelmatig geupdate. Hierdoor blijft uw gps horloge tracker up to date. Er bestaan ook verschillende versies van de Setracker app. Setracker, Setracker 2 , Setracker 3. Hierdoor blijft er altijd een versie beschikbaar waardoor uw gps horloge goed blijft werken. Een nieuwe versie is over het algemeen backwards compatible. Waardoor u ook de nieuwe versie voor u gps horloge kunt uitproberen.

Setracker App: Hoe weet ik wanneer er een nieuwe update is voor de Setracker App? 

U hoeft hier zelf geen actie op te ondernemen. Indien er een nieuwe update is. Krijgt u daar automatisch melding van bij het opstarten van Setracker.

Setracker App: Setracker app via pc is dat mogelijk ? 

Er bestaan mogelijkheden om de Setracker app ook op de pc te laten werken. 

Foutmeldingen: GPS Faq

Foutmeldingen op het gps horloge: PIN

Deze melding wordt veroorzaakt doordat u een simkaart gebruikt heeft waar een pincode op is ingesteld. Verwijder de pincode van de simkaart. Door de simkaart in een normale telefoon te stoppen en de pincode te verwijderen.

Foutmeldingen op het gps horloge: Start niet op.

Mogelijk gebruikt u een simkaart die niet geschikt is. Start uw horloge wel op zonder simkaart. Probeer dan een simkaart van een andere provider.

Foutmeldingen op het gps touchscreen horloge: Unable to connect

De melding unable to connect kunt u krijgen als het beltegoed van de simkaart op is. Controleer als eerste uw saldo en waardeer dit indien nodig op.

Foutmeldingen in de Setracker App: equipment not connected

Controleer als eerste het saldo van uw simkaart. Is de storing hiermee niet verholpen neem dan contact op. Deze foutmelding kan meerdere oorzaken hebben. U kunt het beste contact opnemen zodat wij voor u het probleem kunnen beoordelen / oplossen.

Foutmeldingen in de Setracker App: device offline

Controleer als eerste het saldo van uw simkaart. Is de storing hiermee niet verholpen neem dan contact op. Deze foutmelding kan meerdere oorzaken hebben. U kunt het beste contact opnemen zodat wij voor u het probleem kunnen beoordelen / oplossen.

Foutmeldingen Setracker App: Ik kan niet meer inloggen

Vergewis u er van dat u de juiste inloggegevens gebruikt. Deze heeft u ontvangen bij aankoop van uw GPS horloge. En staan vermeld in het document behorende bij uw GPS horloge. Indien u uw gegevens niet meer hebt. Of heeft aangepast dan kunt u via de Setracker app uw password opvragen. 

gps horloge reset setracker app password

Hiervoor dient u dan het email adres op te geven. Dat u eerder heeft opgeven via persoonlijke informatie / brievenbus in de Setracker APP. Via email ontvangt u dan een verificatie code die u in de APP invoert. Indien het niet lukt om uw password op te vragen kunt u contact opnemen. Wij hebben de mogelijkheid om uw account te (laten) resetten. Neem hierover dan eerst contact op.

Gegevens die wij daar voor nodig hebben:

-Horloge ID

-Account naam (indien bekend)

-Het Mobiele telefoonnummer behorende bij het GPS horloge

U kunt vervolgens zelf de login gegevens wijzigen. Door in de Setracker app de gebruikersnaam en het password aan te passen. Dit raden wij ook aan. 

Gebruik van het horloge en Setracker App: GPS Faq

SeTracker Positie van het GPS horloge: De eerste keer dat u het gps horloge aanzet duurt positiebepaling langer.

U heeft het gps horloge voor het eerst aangezet. En het gps horloge geeft geen juiste gps positie weer. De aanwijzer op de kaart is blauw LBS. De eerste keer kost het iets meer tijd. Om een gps fix tot stand te brengen. Het handigste is om het horloge bv 10 - 15 minuten in de tuin of op balkon. Uw horloge werkt hierna correct en zal de juiste positie aangeven (rode aanwijzer op de kaart). Als u een horloge heeft met GPS + WIFI. Dan kunt u ook als u binnen bent een correcte positie op de kaart zien (groene aanwijzer op de kaart)

Positie van het GPS horloge: Hoe nauwkeurig is de positiebepaling van het GPS horloge. 

Gebruikelijk is een afstand van 0 tot 20 meter ten opzichte van de daadwerkelijke positie. Er kan wel 50 meter of meer afstand zijn. Tussen de positie van het gps horloge en de locatie op de kaart. Bij slechte ontvangst, bv tussen hoge gebouwen. In de open buitenlucht is het gps signaal over het algemeen zeer nauwkeurig. Het GPS signaal ontvangt men alleen buiten. Op de kaart wordt de GPS aanwijzer aangeven met een rode kleur.

Positie van het GPS horloge: De positie wijkt af van de huidige locatie. De aanwijzer op de kaart is Blauw.

Indien de locatie in het blauw op de kaart wordt weergegeven. Dan betreft het de locatie via LBS (zendmast Telefonie). Deze locatie is niet accuraat voor uw gps horloge. Het GPS horloge dient u buiten te gebruiken. Voor een accurate positie bepaling.

Positie van het GPS horloge: De positie wijkt regelmatig af van de huidige locatie. De aanwijzer op de kaart is alleen Blauw.

Controleer als eerste het saldo van uw simkaart. Heeft u voldoende saldo ?

Positie van het GPS horloge: De positie geeft de huidige locatie aan. Maar de aanwijzer op de kaart is Groen.

Uw horloge ondersteund ook Wifi positionering. Een wifi positie wordt over het algemeen weergegeven. Als het horloge binnenshuis is en het gps horloge maakt contact. Met een wifi router om de positie te bepalen.

Positie van het GPS horloge: De positie geeft de huidige locatie aan. Maar de aanwijzer op de kaart is Rood.

Uw horloge geeft een gps positie weer. Uw horloge werkt correct. En heeft de positie kunnen bepalen aan de hand van satellieten.

Positie van het GPS horloge: Hoe kan mijn model horloge de positie bepalen met WIFI tracking (zonder inloggegevens).

De horloge modellen die ook WIFI tracking. Ondersteunen bepalen de positie aan de hand van SSID (Service Set Identifier). Het bepalen van deze locaties is mogelijk. Doordat de posities van Accespoints / wifi routers zijn opgeslagen in een database. Als het horloge een SSID detecteert van een accespoint / wifirouter. Dan zal er een controle plaatsvinden in de database (verbinding via internet). En vervolgens wordt deze positie weergegeven op de kaart in de Setracker app.

Positie van het GPS horloge: Hoe lang duurt het voordat de positie van het gps horloge accuraat is.

Uw horloge geeft een gps positie met een bepaalde interval weer. Dit kunt u instellen via de Setracker app door de update frequentie aan te passen. Instellingen zijn 1 minuut, 10 minuten (standaard), 1 uur (powersave mode). Daarnaast kunt u de actuele positie op de kaart opvragen. Door op de aanwijzer te klikken. De app maakt gebruik van een Setracker server in Europa. Hierdoor duurt een update voor actuele positie bepaling slechts 10 tot 20 seconden. Op drukke momenten kan dit oplopen tot maximaal 30 seconden.

Gebruik GPS horloge in het buitenland: Kan ik het gps horloge in het buitenland gebruiken ?

Dit is inderdaad mogelijk. U dient dan wel een simkaart te gebruiken die in het buitenland werkt. Daarnaast dient u de APN informatie van het gps horloge aan te passen.

Gebruik GPS horloge buiten Europa: Kan ik het gps horloge buiten Europa gebruiken ?

Dit is mogelijk, hiervoor dient wel de regio aangepast te worden waarbinnen het gps horloge in die periode verblijft.

Gebruik van het GPS horloge door het Kind: Hoe kan ik voorkomen dat mijn kind het horloge uit zet ?

Op het moment dat u het gps horloge aan zet. En het horloge verbinding heeft gemaakt met de tracking server. Kan het kind het horloge niet meer uit zetten. Met deze functie wordt voorkomen dat het kind het horloge uit kan zetten. Indien u het horloge uit wenst te zetten na gebruik of om op te laden. Dan kunt u het horloge uitzetten via de Setracker app (zie onder).

Gebruik van het GPS horloge door het Kind: Wat gebeurd er als het kind het horloge zelf af doet ?

Onze modellen gps horloge bevatten een sensor. Zodra het contact met de huid verbroken wordt. Zal het GPS horloge via de Setracker app een Alarm afgeven op uw smartphone. Ook is het mogelijk om in te stellen dat u een SMS ontvangt zodra dit gebeurd. Hou er rekening mee dat het versturen van een SMS ten laste gaat van het beltegoed van het horloge. 

Bellen en gebeld worden: GPS Faq

Bellen van en naar het gps horloge: Moet ik zelf een simkaart aanschaffen bij het gps horloge ?

Nee, uw gps horloge wordt geleverd inclusief Lebara simkaart. Met de Lebara simkaart garanderen wij de juiste werking van het gps horloge.

Bellen naar het gps horloge: Als ik naar het horloge bel gaat deze niet over.

U dient het telefoonnummer waarmee u belt toe te voegen aan het telefoonboek. Telefoonnummers die niet in het telefoonboek staan van het gps horloge kunnen niet naar het gps horloge bellen.

Bellen naar het gps horloge: Kan ik voorkomen dat onbekenden naar het GPS horloge kunnen bellen ?

Ja, alleen nummer die ingesteld zijn via het telefoonboek kunnen naar het GPS horloge bellen. Onbekende nummer krijgen geen verbinding met het gps horloge.

Bellen met het gps horloge: Hoe kan mijn kind naar mij bellen met het GPS horloge.

U dient het telefoonboek in te stellen met het telefoonnummer van uw gsm of smartphone. Op het gps horloge kunt u dan het telefoonboek selecteren. En vervolgens ook naar uw gsm of Smartphone bellen.

Bellen met het gps horloge: Hoe kan het kind mij het beste bellen in geval van nood.

In geval van nood kan het kind het beste op de SOS knop drukken. Hou deze vijf seconden ingedrukt en het SOS nummer zal gebeld worden.

Gebruik interface Setracker App: Wat is de chat intercom functie in de Setracker app ?

Via de chatfunctie kunt u een ingesproken bericht naar het gps horloge sturen. Het gps horloge ontvangt een melding en kan het bericht af luisteren. Ook kan u via het gps horloge een bericht inspreken. En naar de app sturen. Hou er rekening mee dat er in beide gevallen data verbruikt wordt. Van het gps horloge uploaden/ downloaden van voicebericht.  

Gebruik interface Setracker App: Waar dient de Vind Uitrusting functie voor ?

Via de "Vind Uitrusting" functie kunt u het horloge laten rinkelen. Als u het horloge dan bv thuis kwijt bent. Hoort u de locatie aan de hand van het gerinkel. 

Gebruik interface Setracker App: Voice care of monitor functie wat is dat ?

Via de "Voice care" functie. Kunt u horen wat er in de nabijheid van het gps horloge gebeurd. 

Gebruik interface Setracker App: Waar dient het Alarm voor dat ik via de app kan instellen ?

Via de "Alarm" functie kunt u een Alarm instellen op het horloge (maximaal drie alarmen). Dit is handig als u bv met uw kind heeft afgesproken op een bepaalde tijd thuis te komen. Het alarm dat dan op het horloge af gaat herinnerd uw kind hier aan. Let wel op bij het instellen. Dat het horloge aan staat en dat de app verbinding heeft met het horloge. 

Gebruik interface Setracker App: Wat is de beveiligingszone die je kan instellen ?

Via de "beveiligingszone" functie kunt u de radius instellen. Waarbinnen uw kind moet blijven voordat het alarm af gaat. Dit wordt ook wel Geofence genoemd. Handig bij u in de buurt of bv op de camping. 

Gebruik interface Setracker App: Wat is de voetafdrukken functie in de setracker app ?

Via de "Voetafdrukken" functie kunt u de historische route opvragen. Vul eerst de datum en tijden in waartussen u de historische route wil.  

Gebruik interface Setracker App: Hoe kan ik het GPS horloge uit zetten?

Via de "Instellingen / Remote shutdown" functie kunt u het horloge uitschakelen en vervolgens opladen.

Verbruik beltegoed en Data: Welke kosten worden er gemaakt. Bij het gebruik van een gps horloge tracker.

Er zijn twee soorten kosten die gemaakt worden. Bij het gebruik van een GPS horloge. Als u met het gps horloge belt naar een andere telefoon kost dit beltegoed.  En als het het gps horloge de gps positie verstuurd naar Setracker tracking server. Gaat dit ten koste van de databundel van de simkaart.  

De kosten voor het bellen per minuut worden bepaald door de provider van de prepaid simkaart. Onze keuze is daarbij gevallen op de Lebara prepaid simkaart. Door de goede landelijke dekking via het KPN netwerk en de lage tarieven.

De kosten voor data voor het verzenden van de gps posities gaan uit de databundel. Het gps horloge gebruikt bijzonder weinig data. Afhankelijk van de update frequentie. De instelling om hoeveel minuten er een update wordt verzonden. Duidelijk is dat een update frequentie van 1 x per minuut meer dat verbruikt dan 1 x per uur.

Verbruik beltegoed en Data: hoeveel data verbruikt het gps horloge.

Bij normaal gebruik zal het gps gemiddeld tussen de 10 en 25 mb data per maand verbruiken. Voor het doorgeven van de gps locatie. Hou er rekening mee dat alle andere data ook uit uw bundel gaat. Bv ingesproken berichten sturen.

Verbruik beltegoed en Data: Wat ben ik per saldo kwijt. Als ik de simkaart alleen gebruik voor GPS horloge tracking.

Als de 10 euro belbundel van de Lebara simkaart alleen gebruikt wordt voor positiebepaling. Dan doet u daar bij normaal gebruik van het gps horloge zes maanden mee.

Verbruik beltegoed en Data: Als ik met de Setracker app op mijn smartphone verbinding maak met het GPS horloge. Gaat dit ten koste van het beltegoed van het GPS horloge ?

Het datagebruik dat het gps horloge nodig heeft. Om te reageren op acties verzonden vanuit de Setracker app gaan ten koste van de data bundel. Nogmaals, het betreft het hier zeer kleine hoeveelheden data.

Gebruiksduur GPS horloge: Hoe kan ik het gps horloge opladen ?

Bij het GPS horloge ontvangt u een usb kabel. Deze kabel kunt u bv aansluiten op uw laptop. Computer, powerbank of usb adapter. Eventueel kunt u ook opladen via de oplader / kabel van uw (Samsung) telefoon.

Gebruiksduur GPS horloge: Hoe lang duurt het voordat de batterij is opgeladen.

De ervaring leert dat het opladen gemiddeld twee uur duurt. Dit verschilt wel per model (ivm verschillen in de capaciteit van de batterij). Ieder model laat op het display zien als er wordt opgeladen. Ook is af te lezen op het display als de batterij vol is.

Gebruiksduur GPS horloge: Hoe lang blijft het gps horloge standby ?

Gebruiksduur is afhankelijk van het model. U kunt er van uit gaan dat het gps minimaal 24 uur - 48 uur functioneel blijft. De gebruiksduur is ook afhankelijk van het gebruik van het GPS horloge. O.a. wordt er met het horloge gebeld. Worden er chatberichtten verzonden. Hoe staat de gps update frequentie ingesteld etc. Alle acties die extra stroom vergen van de batterij.  

SMS alerts: Wat zijn SMS alerts ?

Via de Setracker App is het mogelijk om SMS Alerts in te stellen. Dit kan bv ingesteld worden voor als het horloge van de pols verwijderd wordt. Het gps horloge zal dan een SMS sturen naar het ingestelde telefoonnummer. Hou er rekening mee dat dit ten koste gaat van het prepaid beltegoed.

Geofence: Wat is Geo fence en wat is het nut van Geofence.

Geofence wordt gebruikt om een zone in te stellen met een bepaalde radius. Zolang het gps horloge zich bevindt binnen deze radius. Zal er geen alarm worden doorgegeven. Zodra het GPS horloge de vooraf ingestelde Geofence verlaat. Dan zal er ook een alarm naar de Setracker app verstuurd worden.

Ik heb een GPS horloge gekocht via een veiling website of aanbieding. Maar krijgt het horloge niet aan de praat.

U kunt bij ons ook ondersteuning verwachten. Als u een gps horloge elders heeft gekocht en het zelf niet krijgt ingesteld. U kunt langskomen na afspraak. In veel gevallen kunnen uw toestel op afstand repareren. De kosten hiervoor bedragen 17,50 euro. Wij repareren op basis van No cure No Pay. Lukt het ons niet om uw gps horloge / tracker online te krijgen, dan betalen wij 12,50 terug.

Mijn Gps horloge werkt niet. Kunt u mij ook helpen als ik een Gps horloge elders gekocht heb. Veiling sites of chinese websites. 

Ja, tegen vergoeding van 17,50 euro kunnen wij uw toestel vaak op afstand repareren. U hoeft er dan niet voor langs te komen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij repareren op basis van No cure No Pay. Lukt het ons niet om uw gps horloge / tracker online te krijgen, dan betalen wij 12,50 terug. 

Bestaat er ook een horloge dat waterdicht is ?

Ja, wij hebben een waterdicht model. Dit model is IP 68 en mag nat worden. Hierbij opgemerkt dat het niet verstandig is om het horloge te zwemmen of in zout water onder te dompelen. 

Wat is een IP rating voor GPS horloges.

De IP rating bestaat uit twee cijfers. Als voorbeeld IP65

Eerst cijfer: 6 Stofvrij Volledig stofdicht.
Tweede cijfer: 5 Sproeiwater Geen schade indien bespoten.

IP68 derhalve waterdicht

Eerst cijfer: 6 Stofvrij Volledig stofdicht.
Tweede cijfer: 8 Waterdicht Blijft bruikbaar onder water. Onder omstandigheden gespecificeerd door de fabrikant.

Hoe zit het nu precies met GPS LBS WIFI Tracking. Wat zijn de verschillende manieren waarop tracking plaatsvindt.

Afhankelijk van het type gps horloge / gps tracker. Zijn er drie manieren waarop tracking plaatsvindt.

Setracker LBS location based service

Hierbij wordt de positie bepaald aan de hand van de zendmast van de Telecom provider bv. KPN

LBS positioning is niet erg accuraat. Er kan wel 1000 meter of meer afstand zijn tussen de positie van het gps horloge en de zendmast van bv KPN. Het LBS signaal ontvangt men zowel binnen als buiten. Op de kaart wordt de LBS aanwijzer aangeven met een blauwe kleur.

 gps horloge tracker LBS positie met setracker app

Setracker GPS Global posititoning system

Hierbij wordt de positie bepaald aan de hand van satellieten. GPS positioning is nauwkeuriger. Gebruikelijk is een afstand van 0 tot 20 meter ten opzichte van de daadwerkelijke positie. Er kan wel 50 meter of meer afstand zijn. Tussen de positie van het gps horloge en de locatie op de kaart. Het GPS signaal ontvangt men alleen buiten. Op de kaart wordt de GPS aanwijzer aangeven met een rode kleur.

gps horloge tracker GPS positie met setracker app 

Setracker WIFI Positioning

Hierbij wordt de positie bepaald aan de hand van Wifi routers in de omgeving. Inloggen is hiervoor niet nodig. Wifi positioning is nauwkeuriger. Gebruikelijk is een afstand van 0 tot 20 meter ten opzichte van de daadwerkelijke positie. Er kan wel 50 meter of meer afstand zijn. Tussen de positie van het gps horloge en de locatie op de kaart. Het Wifi signaal ontvangt men zowel binnen als buiten. Binnen een kleine Radius van de Wifi router 50 tot 100 meter. Op de kaart wordt de WIFI aanwijzer aangeven met een groene kleur.

gps horloge tracker Wifi positie met setracker app 

Middels Youtube filmpjes kunt u meer uitleg krijgen. Over de functionaliteit van de Setracker App. Hoe werkt het menu.

Instellen SOS nummer, Instellen telefoonboek, Geofence. Historische route, positie bepalen op de kaart etc.. Klik op onderstaande Buttons. Om naar het betreffende Youtube filmpje te gaan.

Informatie over Storm discount.

In bovenstaand filmpje ziet u informatie over Storm discount.

SETRACKER tijdzone instellen

In bovenstaand filmpje. Kunt u ook eenvoudig zien hoe u de Setracker tijdzone kunt instellen.

SETRACKER realtime gps positie opvragen

In bovenstaand filmpje kunt u ook eenvoudig zien hoe u de Setracker realtime gps positie kunt opvragen.

SETRACKER gps horloge telefoonboek instellen

In bovenstaand filmpje. Kunt u ook eenvoudig zien hoe u het Setracker telefoonboek kunt instellen.

SETRACKER gps horloge SMS alerts instellen

In bovenstaand filmpje kunt u ook eenvoudig zien hoe u de Setracker SMS alerts kunt instellen.

SETRACKER gps horloge laten rinkelen 

In bovenstaand filmpje. Kunt u ook eenvoudig zien hoe u het Setracker GPS Horloge laten rinkelen, kunt instellen.

SETRACKER gps horloge historische route bekijken

In bovenstaand filmpje kunt u ook eenvoudig zien hoe u de Setracker historische route kunt bekijken.

SETRACKER gps horloge gps locatie update frequentie

In bovenstaand filmpje. Kunt u ook eenvoudig zien hoe u de Setracker gps locatie update frequentie kunt instellen.

SETRACKER gps horloge uitschakelen

In bovenstaand filmpje kunt u ook eenvoudig zien hoe u het Setracker horloge kunt uitschakelen.

Indien er ondanks bovenstaande uitleg nog vragen zijn neem dan gerust contact op.