Hoe werkt het ontbinden van de overeenkomst?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 8,60 per pakket (aangetekend aan ontvanger met trackingnummer), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via purchase@storm-discount.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Door op onderstaande link te klikken download u het modelformulier voor ontbinding van uw aankoop.

Modelformulier voor ontbinding

Herroepingsrecht / bedenktijd Gebruiksklaar product (gps horloges en gps trackers).

Hou er rekening mee dat de geactiveerde simkaart(en) en configuratiekosten die onderdeel uitmaken van uw aankoop niet geretourneerd cq. gerestitueerd kunnen worden als u gebruik maakt van uw Herroepingsrecht / bedenktijd. Bij het gebruiksklaar maken wordt uw gps horloge of gps tracker geconfigureerd en getest. Tevens wordt de simkaart die onderdeel is van uw aankoop geactiveerd, geplaatst en getest in uw gps horloge of gps tracker. Eveneens wordt er voor u een gebruikersaccount bij Lebara en de tracking server aangemaakt. Bij het bestellen van een gebruiksklaar product zoals een gps horloge of gps tracker aanvaard u dan ook expliciet dat wij deze werkzaamheden voor u uitvoeren door het accepteren van de algemene voorwaarden.

Kosten die onderdeel uitmaken van uw aankoop zijn de Lebara simkaart (5 euro) en de configuratie kosten (10 euro).

U kunt een bestelling alleen plaatsen door in het bestelproces de algemene voorwaarden te accepteren door deze aan te vinken en het bestelproces af te ronden.