Setracker download

De Setracker app wordt ontwikkeld en onderhouden door 3G-Elec. Dit chinese bedrijf produceert grote hoeveelheden GSM en GPS modules die wereldwijd worden gebruikt in GPS horloges en GPS trackers. 3g elec, het bedrijf achter deze smart devices heeft veel ervaring in de ontwikkeling van GPS LBS WIFI en GSM modules voor deze GPS-horloges en GPS-trackers. Regelmatig vinden en er updates plaats. De App ondersteunt vele talen waaronder Nederlands.

De Setracker app is een gratis App en is gratis in het gebruik. Er bestaan ook andere Apps die met deze gps horloges kunnen werken zoals bijvoorbeeld de Asterium Smartwatch Locator app.

Disclaimer;

De (gratis) faciliteiten m.b.t. het gebruik van deze tracking platformen (tracking apps en tracking servers) worden door externe partijen geleverd en onderhouden. Wij zijn hier niet verantwoordelijk voor, hebben geen associatie met deze bedrijven en hebben tevens geen invloed op de werking daarvan. Ook delen wij geen persoonlijke informatie met deze bedrijven. Derhalve kunnen wij de werking van deze platformen dan ook niet garanderen of invloed op uitoefenen. Indien er zich storingen voordoen kunt u dit merken doordat u bv. tijdelijk niet kunt inloggen.  Storingen komen overigens weinig voor. 

Se tracker App download

Alle info over de Setracker App download

Gps horloges die gebruik maken van de Se tracker server in Europa werken stabiel en accuraat mits juist geconfigureerd.

Se tracker download Android

Setracker-download-APP-voor-Gps-horloge-telefoon-kind-ouder

Download Setracker Android APP Se tracker APP GPS horloge voor kind en volwassenen.

Setracker 2 download Android

Setracker2-download-APP-voor-Gps-horloge-telefoon-kind-ouder

Download Setracker2 Android APP Se tracker APP GPS horloge voor kind en volwassenen.

Setracker 3 download Android

Setracker3-download-APP-voor-Gps-horloge-telefoon-kind-ouder

Download Setracker3 Android APP Se tracker APP GPS horloge voor kind en volwassenen.

Setracker download ios

Setracker-download-APP-ios-voor-Gps-horloge-telefoon-kind-ouder

 Download Se tracker ios APP Se tracker APP GPS horloge voor kind en volwassenen.

Se tracker 2 download ios

Setracker2-download-APP-ios-voor-Gps-horloge-telefoon-kind-ouder

Download Setracker2 ios APP Se tracker APP GPS horloge voor kind en volwassenen.

Er zijn zeker genoeg gebruikerservaringen over de Se Tracker App te lezen die niet al te positief zijn. Onze ervaring is dat dit vooral te wijten is aan de eindgebruikers zelf. O.a. door geen handleiding te lezen. Of een gps horloge op een chinese website of veilingsite te kopen. Hierbij krijg je geen enkele support en krijgt er dan geen handleiding bij. Daarnaast is het zo dat het hele thema rond GPS horloges. O.a. de werking van GPS met satellieten en wifi routers voor veel mensen niet eenvoudig te doorgronden is. Als je dan ook niet weet hoe je het menu moet instellen dan heb je al gauw het idee dan de app niet goed werkt. Of dat het gps horloge defect is. De app Se tracker voldoet naar onze mening Prima. En het Se tracker menu biedt ook veel opties om de App goed in te stellen.

Setracker Veel gerelateerde zoekopdrachten zijn;

1. setracker device is offline. De melding kan verschillende redenen hebben check hiervoor de FAQ

2. setracker app help De handleiding bied vaak al uitkomst. Bij vragen over de app kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

3. setracker account error Deze melding kan ook verschillende oorzaken hebben. Bv als het ID al geregistreerd is check hiervoor de FAQ

4. setracker reset Een reset van het account is mogelijk door een se tracker administrator. Die kan het account resetten of verwijderen.

5. setracker 2 De nieuwe versie heeft andere functionaliteit. Als versie 1 voldoet kun je die ook blijven gebruiken. Ook versie 3 is zonder problemen uit te proberen.

6. setracker login De inloggevens worden over het algemeen aangeleverd via een document bij aanschaf van een gebruiksklaar gps horloge.

7. se tracker gps watch Het gps horloge dat gebruik maakt van de Se tracker app. Het is ook mogelijk om twee horloges te zien binnen een account.

8. setracker account reset Een account reset van het account is mogelijk door een se tracker administrator. Die kan het account resetten of verwijderen.

Se tracker Conclusie

Een functioneel GPS horloge gebruikt de Se tracker App. En kan gebruikt worden door zowel kinderen, ouderen en volwassenen. Met deze app ben je er ook van verzekert dat de ontwikkeling niet stil staat. Dat merk je doordat er regelmatig automatische updates zijn (melding via de app). Hiermee worden dan vaak ook weer nieuwe mogelijkheden toegevoegd. Die het gemak en de gebruikerservaring verbeterd.