Recensies Storm discount. 

Lees hier alle gebruikerservaringen.

Google recensies Storm Discount

Recensies. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid staat bij Storm discount inmiddels al ruim 10 jaar hoog in het vaandel. Lees hier wat onze klanten over Storm discount schrijven.  

Een tevreden klant Frans Eising
Ouderen, ik ben zelf 83, krijgen bij Storm Discount via Whatsapp een vriendelijk en deskundig advies bij de aankoop van een GPS horloge. Ook de verdere afwikkeling, wat betreft instellen of vragen worden goed en rustig beantwoord. Ik heb zelf en S.O.S horloge gekocht bij Storm Discount en kan nu met mijn horloge in geval van nood mijn kinderen bellen en hun vragen om hulp. Alles prima ingesteld door Storm Discount!

Roland Innemee
Soms krijg je een ervaring die je elke dag zou willen ervaren. Na een tijd bezig te zijn geweest om twee kinderhorloges in te stellen (merk Hello - tracker) had ik de hoop echt opgegeven. Toch maar even op een forum kijken. Dan zie ik een 06 nummer voor vragen. Toch maar proberen. Gelukkig, want dit werd zo’n ervaring die je elke dag wilt. Direct contact en direct opgelost. Geen moeilijke dingen en direct het gewenste resultaat. Of ik een review zou willen schrijven, ZEKER!! Een echte aanrader.

R en M Elling
Zelfs 1.5 jaar na aanschaf goede ondersteuning gehad toen de sim het niet meer deed. Zodra ik een app had gestuuurd meteen reactie terug en probleem naar behoren opgelost!

Leonie van Wettum- van den Bosch
Wat een snelle service!! Reactie binnen 1 minuut, oplossing binnen 10 minuten, echt geweldig!!

Lian Beuns
Wat een super service!
Na uren zelf prutsen, was het probleem binnen een half uur opgelost.
En wat een snelle reactie, binnen een minuut!

Kelvin Kas
Ik had een GPS horloge gekocht en kreeg deze zelf niet werkend, heb toen de "helpdesk" van Storm Discount ingeschakeld en deze hebben mij heel erg geholpen met het instellen van het horloge. Ik bleek zelf iets verkeerd te hebben gedaan waardoor het horloge niet kon worden ingesteld. Na veel zoekwerk/ whats appen zijn we daar achter gekomen..
Zelfs toen we hierachter gekomen waren hebben ze me nog zeer netjes geholpen, maw een dikke pluim voor de snelle en correcte wijze waarop ik geholpen ben. Het heeft ze veel tijd gekost wat achteraf niet nodig was geweest als ik ze gelijk had ingeschakeld... (Mijn advies, ga zelf niet "prutsen" maar schakel Storm Discount in..

Sven Vanderghote
Super service !!! Kreeg mijn apparaat maar niet aan de praat. Op enkele minuten was het in orde super tevreden bedankt storm discount

joop de Waard
Bij problemen met de gps tracker voor honden ben ik eersteklas geholpen door dhr.Ruimschoots.
Geweldige service veel tijd aan besteed!
Joep de Waard.

Abdel Ouzil
Super service! Direct na de vraag geholpen.Zelfs tegen het einde van avond was men bereid te helpen en net zo lang doorgaan tot alles werkt. Dik tevreden!

Hil van heddegem
Gelukkig deze website gevonden voor het instellen van de GPS horloge die ik online had gekocht. Ik was al dagen bezig om dat ding aan het werk te krijgen, en ook Proximus kon en wou me niet verder helpen. Echter Bernhard heeft me onmiddellijk verder geholpen stap per stap. Dat vanop afstand van Nederland naar België. En het werkt perfect! Beste support ever! TX

Pauline te Kaat
Zeer tevreden! Heel vriendelijk, behulpzaam en snelle feedback als je met vragen zit. De gps tracker is een enorme aanwinst!

robin jesse
Super geholpen na aanschaf van twee horloges voor mijn kinderen. Ook de services en hulp is goed , als er problemen zijn.
Echt een aanrader als je een gps horloge voor je kind zoek. Deze services zou je niet snel ergens anders vinden. TOP!!!!!!!!!

Michel Beems
Oja ook ik had problemen met se tracker een beetje Google en daar probleem opgelost. Als je deze review leest zit je dus op de goede site. Ik heb een bericht gestuurd op zaterdag avond om 20:00 rond 21:30 bericht terug gehad en voor 23:00 werkt het horloge van mijn dochter weer top.

jeffrey en femke burger
Waanzinnige service! Kregen zelf met geen mogelijkheid de gps goed met de setracker. Bernhard van storm discount heeft het probleem binnen het uur opgelost via whatsapp. En dat terwijl het horloge noet bij jun vamdaan kwam. Ik heb meerdere mensen aanbevolen. Volle 5 sterren meer dan waard.

Claudia Henry
Kreeg de mini gps tracker niet werkend, en geen service van zaak waar ik hem gekocht had. Van Bernard echter gelijk goed advies en meekijken via WhatsApp. Nu doet hij het!

Roberto Schipper
Super snelle service! Heel blij mee. Heeft mijn twee kinder gps horloges die ik niet aan de praat kreeg binnen 20 minuten aan de praat gekregen. Zo kon ik mijn zoontjes heel erg blij maken! Top!

Awane Ben gouta
Zeervriendlijke mens en ben blij dat ik hem heb gebeld heb want zit al meer dan 3 uren aan proberen enna 10min wast in orde top echt bedankt doe zo voort
Ps En sorry dat het zo laat was Mvg

Bart van Roosmalen
Geweldig , binnen tien minuten werkt het horloge naar behoren.
Horloge niet via deze side gekocht en toch super geholpen, had ik een paar uur eerder moeten doen . Helemaal super

Bencho Neuman
Ik had problemen met mijn horloge die ik dus in china heb besteld. Ik heb contact opgenomen met mijn vraag kreeg daar super snel reactie op en ben dus ook nog eens geholpen ondanks dat ik mijn product elders heb gekocht!!! Top bedrijf met een dikke 10 voor service

Else Meijer
Een zeer behulpzame meneer die, ondanks dat ik het product elders online gekocht heb, de smartwatch binnen no-time op afstand werkend had en ook mijn vragen over de watch kon beantwoorden. Supersnelle service.

Madelon Janssen
Twee mini GPS trackers gekocht om mijn katten na ontsnapping te kunnen terug vinden. Na bestelling was de zending de volgende dag al binnen. Super snel. Omdat ik er in eerste instantie niet helemaal uitkwam met de instructie heb ik contact gezocht en via Whatsapp heb ik verdere uitleg gekregen. Dit gaat heel snel. Bernard was zelfs in de avond en in het weekend bereikbaar.

Mike ebben
Super handig reageert zeer snel zelfs op zondag had naar aanraden via telegraaf gps horloge voor mijn kind gekocht totaal niet aan de praat te krijgen Storm gecontacteerd binnen half uur alles opgelost en dan was het horloge nog geen eens via hem aangeschaft super bedankt

Corine Brouwer
Echt snel en supergoed geholpen! Zag het niet meer zitten met mijn AliExpress gekochte tracker maar de tracker doet het nu goed. Erg bedankt voor de correcte en snelle hulp. De 17.50 euro dubbel en dwars waard.

Kenneth Melissant
snel geholpen netjes geholpen en alle werkt perfect. TOP

Wilmar de Jong
Goede service tegen een eerlijke prijs. Ik werd snel geholpen met mijn Q50 tracker horloge. Binnen 10 minuten was het geregeld abracadabra poef.. ik ben zelf best heel handig met dit spul maar hier moest ik mijn meerdere erkennen in deze firma. Chapeau!

ron dekker
Je wordt direct geholpen en helemaal geweldige service topbedrijf

Linda Jansen
Had een smartwatch voor mijn dochter gekocht. Ik krijg altijd alles goed aan de praat maar deze niet. Kwam deze site tegen en heb om advies gevraagd. Ik werd meteen geholpen ook al had ik het product daar niet gekocht. Probleem was binnen een uur opgelost. Erg blij mee

Stijn Hendriks
Wij zijn goed geholpen door Bernard Ruimschot. We werden snel geholpen en we kregen duidelijke tips en adviezen. We hadden het horloge niet bij hem besteld, dus we zijn zijn extra blij met de hulp die we van Bernard gekregen hebben. De GPS-horloge van mijn zoon werkt nu wel. Bernard bedankt!

Karen Fiet
Snelle service! Veel eerder moeten doen. Goed advies, op afstand ingesteld. Top

Tiny Klouwer
Zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid van storm discount. Mijn gps horloge kreeg ik niet meer opgewaardeerd en via whatsapp heeft een medewerker van storm discount mij helemaal van A tot Z de stappen doorlopen wat ik precies moest doen en aanschaffen, echt een warme douche voor deze medewerker van storm discount.

Veroon tjuh
Gelijk geholpen, alles doet het zoals het hoort, en ben ook snel geholpen, heel erg bedankt!

Rimel-Handel Regenton
voor een paar weken een kids horloge besteld via de telegraaf aanbiedingen, als eerste duurde t vreselijk lang tot ik m dan eindelijk ontving met engelstalige handleiding ,lekker handig , ook via de site die ze doorgaven kwam er een handleiding in t nederlands maar daar klopte niet veel van ik kreeg m dus niet aan de praat, na ff wat googlen op de deze site terecht gekomen , een apje gestuurd en kreeg al meteen een reactie, na doorgestuurd te zijn en de betaling van 17,50 euro wat het absoluut waard is, is deze meneer online meteen voor mij aan t werk gegaan en binnen no time had hij t horloge aan de praat, t werkt perfect , ik had t horloge niet eens bij hem gekocht maar hielp mij meteen, echt geweldig en een aanrader waard voor iedereen die problemen heeft met installeren van een kids gps horloge,
Bernhard nogmaals vriendelijk dank en mocht ik weer wat hebben ik weet nu waar ik moet zijn groet Richard

Paul Hofmeijer
GPS tracker jaar niet gebruikt kreeg de tracker niet meer aan de praat, 1 telefoontje met de leverancier de fa Storm en alles werkt weer perfect, een echte aanrader deze firma gewoon top

Joelle
Snel geholpen op zondag via whatsapp ook al had ik het apparaat niet bij hem gekocht.

maRCnh33
Al een tijdje doe ik aan modelvliegen en soms is er wel eens wat kwijt, het is dan soms heeeeel lang zoeken en erg frustrerend... daarom vond ik het tijd voor een gps tracker, een kleine lichtgewicht tracker en die heb ik gevonden bij Storm Discount, en dat is niet een of andere vage webshop ben ik achter gekomen, nee het is een bedrijf die je voor je aankoop adviseert, alles goed voor je instelt bij de aankoop en ook nadat ik het had ontvangen en nogal wat vragen had werd alles netjes beantwoord en dat op een zaterdagavond rond 21.30u.... andere bedrijven hoef je rond die tijd echt niet te bellen of te mailen want dan zit je tot maandag of dinsdag te wachten op antwoord! Ik schrijf niet snel een review voor een winkel of bedrijf maar soms is de service OP EN TOP in orde, een service die je niet vaak meer tegen komt. Bij de meeste bedrijven ben je een nummer, eerst wat van ze kopen, ze hebben hun geld binnen en dat je als klant dan ontevreden bent boeit ze geen ruk! Bij Storm Discount ben je een KLANT en géén nummer! Het produkt wat je als winkel verkoopt is niet het belangrijkste. Het gaat erom: wat verkoop je! en op welke manier doe je dat! Sta je voor je zaak! Leef je je goed in in je klanten!... en daar denken we als consument niet zomaar over na.. maar het is zó belangrijk! SERVICE SERVICE SERVICE, dat is Storm Discount!!! Dus bang dat je je hond kwijt raakt! of je kat! of weten waar de kids zijn!!! Koop hier dan een GPS TRACKER, een paar keer drukken op je mobiel en je weet waar ze zijn!!! Nogmaals, ik ben een blije klant...

R E
super snel geholpen door deze man in een 5 minuutjes terwijl de man waar ik het gekocht had mij van het kastje naar de muur stuurde.

priscilla van rees
Ik ben echt oprecht onder de indruk hoe snel en netjes ik geholpen ben!
Na lang zelf tobben, hebben we nu een werkend horloge. Een echte aanrader!!

sabinalnjp van erp
Geweldig goed geholpen met deze service had het bijna opgegeven en de horloges terug gestuurd, omdat het instellen van de horloges niet lukte. Twee horloges besteld via een Nederlandse site, site gaf echter niet aan dat er een hele installatie procedure volgt om telefoons werkend te maken, wat mij dus niet lukte. Ondanks dat de aanbieder van de horloges kpn of vodafone prefereerde kon het ook met andere (goedkopere) providers. Daarnaast zou ik aanbevelen om de horloges via deze site te kopen, net zo duur (of zelfs goedkoper) en alles werkt direct. Top bedrijf !!

The Jokr
Ik heb bij Storm Discount een tracker gekocht. Kort na de bestelling werd ik gebeld om een en ander even door te nemen. Dat hoorde bij de service. De tracker werd snel en volledig geïnstalleerd bezorgd. Omdat alles al was geïnstalleerd was het voor mij niet geheeld duidelijk wat nu precies de inlogcode en wat het wachtwoord was. Alles werd super snel, duidelijk en geduldig via Whatsapp uitgelegd. Om 20:00 in de avond. Ik ben echt zeer tevreden over de service van Storm Discount. De tracker werkt ook prima trouwens en is alleen voor noodgevallen.

Stefan Everaarts
Responstijd super snel. Uiterst vriendelijke hulp en snel opgelost. Binnen 10 min deed mijn horloge het terwijl ik het niet bij hun had gekocht! Echt top

Iris Lemmens
Wij zijn ontzettend tevreden over Storm Discount, we hebben een gps horloge besteld en wisten niet hoe we het moesten instellen enzovoorts meneer Ruimschoot is altijd heel behulpzaam geweest, hij gaf altijd meteen antwoord, dat was erg fijn van hem. Het horloge werkt nu prima en zijn erg tevreden. We hebben heel lang gezocht naar een gps horloge en bij Storm Discount heeft mijn vriend eindelijk het horloge gevonden dat we zochten. Bedankt meneer Ruimschoot

Yvette Marco
top!! was al 3 dagen bezig met een gps horloge dat ik via groupon gekocht had; handleiding in t Spaans... 2 simkaarten, appjes, YouTube, tot ik recensies las van storm discount. belletje gedaan, via de app werd alkes geregeld voor me en werkte t horloge binnen 20 minuten!!! blij kind en nog blijere mama!!!

Isabelle Slok
Horloge vlot snel ontvangen! Niet goed opgelet met bestellen dus verkeerde sim besteld. Even een whatsappje en directe ondersteuning. Op afstand een eigen simkaart geactiveerd en horloge weer gereed voor gebruik. Zelden zulke snelle en goede ondersteuning gehad na het bestellen in een webshop.

Betsie Koenen
Hele fijne hulp gehad per whats app en heel snel en vooral duidelijk. Zeker omdat ik horloges hier niet gekocht had. Toch fijne uitleg gehad.

Myrte Klok
Geweldige service..
Horloge gekocht bij een ander bedrijf maar werkte niet. 2 dagen bijgezeten
Toen las ik over dit bedrijf...en de goede recensies.
Een appje gestuurd en vrijwel gelijk reactie terug..
Ondanks dat het horloge ergens anders gekocht is werd ik gelijk geholpen. En na nog geen half uur werkte het horloge naar behoren..
Een echte aanrader..het volgende horloge wordt zeker hier gekocht...Top bedrijf...Top geholpen

alwin Van Hemert
Na 2 dagen getop en gezeur op de website terecht gekomen van Storm Discount..
Via whatsapp kontakt opgenomen en binnen een kwartier werkte de gps horloge!! Zeker aan te raden!

Natasja Bijl
Gps horloge voor obze kleine man gekocht via megagadgets jammer maar helaas kreeg ik het horloge niet aan de praat. Na wat gegoolge uit gekomen bij Storm Discount en een app gestuurt super snel een reactie gekregen om contact te komen of het mogelijk was dat ik geholpen kon worden en gelukkig was dat mogelijk voor de prijs van € 17,50 zijn wij super gelukkig met een goed werkende gps watch.

Tom van der Duijn
Zojuist geholpen door dit bedrijf. Horloge heb ik tweedehands aangeschaft, en kreeg het niet aan de praat. Dankzij Storm Discount binnen 10 minuten echt gewldig. Kan het iedereen aanraden. Nogmaals bedankt!!! !!

Ingrid Weerman
Product ergens anders gekocht, maar toch hulp gehad om het goed te laten werken. Zelfs op een zaterdagavond!
Thanks

Dennis Koetsier
Super snel voor elkaar gemaakt, via de app en binnen 10 minuten. Tracker elders aangeschaft.

Leonie Linschoten
Snelle en heldere uitleg,zelfs als je super onhandig bent met computers en telefooninstellingen snap je dit!

Robert Voortjes
Helemaal blij. Supersnelle service. Binnen een half uur was het niet networking probleem opgelost. Dank je wel.

Madelon Hopman
Heel tevreden over de hulp (op afstand) van storm discount. Werd zeer goed geholpen. En was binnen nowtime geregeld, Waarvoor dank!

Marieka Schuurmans
Deze meneer is echt goed ik heb het horloge gekocht via wish en kreeg hem niet aan de praat maar deze meneer heeft hem op afstand in orde gemaakt terwijl ik hem niet bij hem heb gekocht dit heeft me €17,50 gekost en hij werkt perfect nu .

Koko Sucuk
GPS horloge gekocht bij AliExpress maar niet kunnen verbinden met de app. Via via op deze website gestuit en ze hebben mijn probleem opgelost!! Super Service !! Heel erg bedankt,
Op afstand mijn GPS horloge kunnen verbinden. Top bedrijf!! Dankjewel Bernhard Ruimschoot !!

sjaser99
Super snelle en goede service! Via een veilingsite een SE tracker voor mijn dochtertje gekocht en met het instellen kwam ik steeds de tekst: telefoon is niet networking tegen. Ik ging googlen en ik kwam hier terecht en ondanks ik de horloge niet hier had gekocht, was het probleem binnen no time opgelost!

Michoe Emanuelson
Had problemen met gps horloge, kon hem niet met de app verbinden. Meteen op afstand geholpen en hij doet t. Super snel!

Remco Keuning
kidstracker horloge elders gekocht, maar niet werkend kunnen krijgen, maar met hulp op afstand tegen een kleine vergoeding probleem opgelost! Snelle en goede service!

Fish Fish
Top service. Ik vond dit bedrijf online om 20.00. Om 20.15 werkte het horloge. Ze hebben hem op afstand gerepareerd. Prima service.

Lloyd Klinge
Super geholpen met twee kids gps horloges, die ik overigens niet bij Storm Discount had gekocht. Snelle reactie, geld overgemaakt voor de configuratie, en na een uur werkte beide horloges helemaal perfect! Ik had zelf al van alles geprobeerd, maar dit was toch echt de beste en snelste oplossing. Hele goede service!

Jamie Hondebrink
Wat een tijd neemt die man voor je. Ik ben blij met hem. GPS horloge niet bij hem gekocht, maar toch heeft hij een reparatie uitgevoerd. Geen woorden voor, Topper!

Caroline Brand
Snelle reactie ! Na betaling direct hulp ! Werkt nu prima ! Top !

maarten zegstroo
GPS Horloges. Soms werken ze niet meteen. Storm Discount loste het megasnel op. En een blije dochter nu!

john en marijke rekkers
Super geholpen vanavond met de smart watch van mijn dochter gekocht bij Ali. Kreeg hem niet aan de gang.. na een app ben ik binnen een uurtje super geholpen en werkt het horloge helemaal top!! Wij Blij mijn dochter blij! Super... zeker een aanrader.

Sandra Dobbelsteen
Super heb het horloge via andere website gekocht maar heeft mij geholpen. Nu een super blije dochter met een mooi horloge


LG.BUS 146
Ik heb een gps horloge voor mijn dochter via vouchervandaag gekocht. Zelf geprobeerd te installeren maar naar een aantal uur rommelen kwam het stoom uit mijn oren.
Met het horloge is niets mis maar wel met de installatie. Je moet een IT-er zijn om dit voor elkaar te krijgen.Ik ben via via bij stormdiscount terecht gekomen. Voor 17,50 is mijn horloge op afstand geïnstalleerd. Werkelijk een top service. Als ik dit eerder had geweten hij had ik mijn horloge bij hem gekocht. Daar heb ik enorme spijt van dat ik dat niet heb gedaan.
Wie dit ook leest, ik raad het u aan om bij storm discount uw horloge aan te schaffen. Het voorkomt een hoop irritatie en narigheid. Nogmaals geweldige service. Ga zo door. Chris, Gouda

luckyangel22
Super goed geholpen en opgelost. Mijn kinderen kunnen nu veilig spelen en ik kan ze altijd bereiken. Top service en snel. Ondanks dat ik mijn horloge bij Ali expres heb gekocht. Bedankt

Ilona van der Lee
Na een vraag voor hulp met een smartwatch een vriendelijke snelle reactie. Veel inzicht in het product. Meteen geholpen. Vriendelijk en met geduld. Waar nodig uitleg. Ik ben erg blij met de gekregen hulp en adviezen van deze meneer. Bedankt!

H O
Snelle service. GPS horloge die ik gekocht had bij Ali laten configureren.
Was binnen 10 minuten geregeld op afstand.
Bedankt voor de goede service!

Manon Veldhuis
Geweldig hulp bij het gebruiksklaar maken van een smartwatch voor kinderen (niet bij hem gekocht, voor een klein bedrag helemaal werkend gekregen). Aanrader!

Cintia Jansen
Zelfs op zondag kreeg ik hulp!
Goede communicatie. Top gedaan

Edward Oostendorp
Ik had via Wish twee horloges met gps trackers gekocht, maar kreeg die niet aan de praat. Heeft mij een paar uur gekost omdat ik uit frustratie het niet wilde opgeven. Zeer onduidelijke handleiding waar je niets aan hebt zat erbij. Toen via deze site de horloges laten inregelen. Dat ging erg goed en prettig en voor een goede prijs. Al met al zou ik iedereen willen afraden direct uit China deze horloges te kopen. Beter gewoon in NL waarbij ze zijn ingesteld en meteen klaar voor gebruik. Dat is goedkoper, maar ook sneller en met veel minder frustraties!

Ramon Janssen
Bedankt voor de snelle service, ondanks dat ik het GPS horloge ergens anders had gekocht een supersnelle reactie op mijn vraag, waarmee ik weer verder kan. Ik beveel deze service zeker aan

Bianca Geusen
Gelukkig, ben ik super goed en juist geholpen met het instellen van de horloge! Dit dan ook nog, terwijl ik deze daar niet had aangekocht. Een snelle reactie kreeg ik steeds, die dan ook nog eens correct was. Hartelijk dank.

Miranda van den Akker
Ik had een Q50 kidswatch gekocht via AlieExpress, er vanuitgaande dat ik hem kant en klaar aangeleverd zou krijgen. Niet dus. Er moest nog een simkaart in en dat ding werkend krijgen lukte me ook niet. Toen kwam ik deze site tegen en voor maar een klein bedrag heeft hij me (via WhatsApp) geholpen. Heel snel en hij legde heel duidelijk uit welke stappen ik moest nemen, hij regelde de rest. Super! De kidswatch is daarmee wel 2x zo duur geworden, waarmee ik hem dus beter bij Storm Discount had kunnen kopen. Maar ja, dat is achteraf. Ik ben blij dat hij het nu doet.

Jamie Teuben
Storm discount heeft me super geholpen met het installeren van ons gps horloge. Reageerd meteen en heeft er voor gezorgd dat het horloge eindelijk werkt.

inez van goor
Echt waar binnen 10 minuten werkt het.terwijl ik de hele dag al gefrustreerd bezig ben geweest.

Reggy
Een snelle en duidelijk service bij Storm Discount. Binnen 10min hebben ze me storing opgezocht en opgelost en dat via WhatsApp zelfs al had ik via aliexpress, geweldig en Super bedankt

Sharina Bovens
Geweldige service, wij hadden een horloge via aliexpress gekocht en kregen hem niet werkend, voor een klein bedrag een super service binnen 30 min een werkend horloge!

Rodney Smith
Zeer goede en snelle reactie en oplossing. Ik had de GPS tracker.niet bij Storm discount gekocht maar dat was geen probleem, een aanrader!!

A. N.
Een poos geleden via een Chinese website een gps horloge voor onze kinderen gekocht. Wij kregen het horloge niet aan de praat. Eigenlijk hadden we de horloges al weggelegd. Het gaf toch wel de enige frustratie.
Toch maar weer eens op internet kijken. Zo kwam ik hier terecht. Wat een mega snelle, duidelijke en fijne hulp. Ook voor iemand die hier geen verstand van heeft ;-)
En dat terwijl we de horloges niet hier gekocht hebben en om het nog makkelijker te maken... Alles via whatsapp!
Onwijs bedankt voor de hulp!! Heel blij mee :-)

fatiha jihate
Hallo..
maar ik wil u vertellen dat we gisteren zijn begonnen met het horloge te gebruiken, en wil u doorgeven dat we er heel erg blij mee zijn.
Het werkt naar behoren! we hebben ermee kunnen bellen en naar elkaar spraakberichtjes kunnen versturen.
wekker werkt ook naar behoren..gps ook super en de app ook heel makkelijk in gebruik, vooral dat ouder zelf alles kan bepalen wat ermee gebeurd!!
het eerste keer in gebruik heeft me wel wat tijd gekost om uit te zoeken hoe het in elkaar zit en hoe alles werkt, dan heb ik het over libara account en de app..maar daarna gauw klaar..en beltegoed was na 1 belletje op!!
daarna was ik degene die dochter steeds belde, en zij sprak berichtjes in als ze wat wilde zeggen ipv bellen!! super ding gewoon..we zijn er heel blij mee

mavis bucciarelli
Na dagen zelf proberen! Bloed zweet en tranen.. telefoons! En winkels bezocht! Niemand kon me helpen met het activeren! Bij deze contact genomen via hier en WhatsApp... ik was snel en onmiddellijk verholpen! Bijna ongelofelijk maar waar! Mijn gps kids q50 horloge op een mum van tijd correct ingesteld zonder enige andere zorgen.
Ik was koppig... doe niet zoals ik ! Super sevice... wij danken u alvast! Nu kan me zoontje veilig en zeker zijn horloge gebruiken. En is mama opgelucht!

Kirsten Hofland
Snelle service. Gps tracker watch gaf melding not networking. Goed en eerlijk advies gehad. Horloge werkte erna gelijk goed

Helena Kwarten
Super had mijn horloge op ali besteld en kreeg hem niet aan de praat binnen 5 minuten antwoord van verkoper en binnen no time werkte alles ben er blij mee

Danny Schreiner
Top service, binnen een half uur was het geregeld en werkt mijn dochter haar smart watch goed. …Meer

Jordan Brinkman
Super na vele dagen tobben binnen een kwartier geholpen!

Patricia Floresse
Goede en snelle service zelfs op vaderdag top !! geen apparaat gekocht wel gebruik gemaakt van de reparatie service. Echt super tevreden.

Louise Van Mierlo
Kidstracking horloge gekocht op wish, kreeg hem niet aan de praat via whats app was het zo geregeld! Top service!

Mark Rood
Prima geholpen en met als eind resultaat een werkend horloge en goede voorlichting

Tatiana Verschueren
Ik heb 2 horloges bij vouchervandaag gekocht. 1 werkt er. En 1 niet. Er zit ook een verschil op de 2e. Storm discount heeft mij gratis advies gegeven waar dit door komt.

Patricia Planken
Super geholpen en snel nogmaals bedankt!!!

Irene John
Bestelproces ging makkelijk en ik ontving de uitleg en inlogcodes direct na bezorging van de tracker. Ben heel blij dat het apparaat door storm discount helemaal is geconfigureerd want daar zou ik zelf waarschijnlijk moeite mee hebben gehad. Ik drukte zelfs op het verkeerde knopje om hem aan te zetten en kreeg meteen via whatsapp hulp. Ik raad het iedereen aan om hier te bestellen!

Debby Beekhuis
Via via bij de site gekomen, om te helpen met mijn nieuwe aankoop die het niet deugelijk doet, ik heb een gps horloge gekocht via voucher maar de gps functie doet het niet nauwkeurig, gelukkig heb ik deze site ontdekt en was dhr. Zo vriendelijk om mij gratis van dienst te zijn terwijl ik het horloge niet eens bij hun heb gekocht, wat een klantvriendelijke mensen, ook was de reactie tijd van reageren binnen 3 minuten.
Echt top!! Ik raad het iedereen aan koop bij hun of vraag advies want 9 van de 10 problemen kan je niet zelf oplossen!
Mvg debby

Ellen Steernberg
Horloge in China gekocht.. die kon ik niet registreren en dus niet via de app regelen.. hier contact gezocht en na een half uur was alles geregeld! Super

Sander de Kooter
Wat een top service, kan niet anders zeggen. Had een nieuw glaasje nodig voor t horloge en het werd direct toegestuurd. Tevens gratis advies, zelfs in beeld, gekregen hoe het beste te bevestigen! Zo zie je het niet vaak meer tegenwoordig.
Ga zo door!!!

Simone Boeters
top! Mijn zoon is vandaag met zijn horloge naar buiten en dan word ik goed geholpen. MAAR ik had dat horloge al een maand daarvoor en ik leek wel een stalker haha maar ik ben goed geholpen. Echt je centjes waard

Angela Palmen
Super snelle en goede service met het gewenste resultaat!!!

Carola Snoeren
Super snelle en duidelijke service voor het installeren van een GPS telefoon.
Binnen een uur was het geregeld.

Kirsten Tenholter
Mijn Mini Gps helaas niet hier gekocht maar achteraf spijt dat ik hem hier niet gekocht heb. Mijn mini gps werkte niet naar behoren, deze kon ik gelukkig op afstand voor een leuk prijsje laten maken bij Storm Discount. Degene die geholpen heeft had engelengeduld want uiteindelijk moesten we een hele nieuwe simkaart aanschaffen. Na twee dagen overleggen mbt de reparatie doet hij het gelukkig weer! Helemaal blij mee. Top service!

Damien Weise
Problemen met installatie setracker, via whatsapp en enkele vragen op afstand in orde gekregen en werkt prima ! Tip : koop direct je horloge hier dan geen problemen !

Michel Wevers
Geweldige service. Zelfs een jaar na aankoop van een honden tracker nog online geholpen bij inlog problemen.
Chapeau

Iris-Marije en Pieter ter Keurs en Gommers
Hoe hij het doet weet ik niet, maat het werkt!

Pacquita Moriau
Heel tevreden over de snelle service

Erik Wildeboer
De gps horloge die ik online had gekocht communiceerde niet met mijn telefoon, via Whatsapp nummer van Storm Discount super snel geholpen en op afstand omgezet zodat wij de horloge gelijk konden gebruiken. Bedankt voor de snelle service.

Kim Maas
Super geholpen door deze vriendelijke man. De horloge van mijn zoon was not networking ik stuurde een app en binnen 5 minuten antwoord... daarna was binnen een half uur alles opgelost. Was het meer dan waard... super service!!!

Chantal Van Vreten
Ik ben in bezit van een honden gps deze kun je gebruiken als je hond af en toe wegloopt of niet helemaal vertrouwd. Ik ga dit jaar kamperen met mijn hond in een vreemd gebied , het geeft mij een veilig gevoel als ik weet waar mijn hond is. Alleen vondt ik het best wel even wennen hoe dit werkt in combinatie met de app. Nu kon ik Bernhard bereiken via watch app en die hielp mij gelijk. Hij is erg duidelijk en neemt ook de tijd om het je duidelijk en eigen te maken.
Ik ben erg blij met deze service. DIKKE 10 Chantal

Renate Scholsz
Super snelle levering en service. Vragen worden heel snel en vriendelijk beantwoord. Zeker een aanrader.

Chris Van der bruggen
Ik heb twee smartwach horloges gekocht bij stormdiscount en heb over de service niks dan lof vanaf de komst van de horloges goed geholpen via watsapp als ik iets niet snap dankrijg ik goede raad om het op telossen en ben zeer blij met dat de horloges al van een account en simkaart waren voorzien dus ik kan er niks negatiefs over zegen prima service
top . René Roosenbrand

2 maanden geleden
Afgelopen week een GPS tracker kinderhorloge gekocht via Vouchiervandaag. Horloge was snel binnen met gebruiksaanwijzing. Na uurtje installeren werkte hij alleen gaf hij de locatie niet juist weer. Hier geen oplossing voor gevonden totdat ik in contact kwam met Storm Discount. Zij weten wel hoe het apparaat werkt en bieden ook na aankoop de juiste ondersteuning. Mijn volgende horloge koop ik dus zeker bij Storm Discount.

Ik heb het horloge van Vouchiervandaag geretourneerd.
Vandaag heb ik van Storm Discount het horloge binnen gekregen.
Dit horloge doet precies wat hij moet doen. Ik kreeg hem volledig geïnstalleerd binnen met de juiste gebruiksaanwijzing. Ook mijn dochter is helemaal in haar nopjes met alle functies die het horloge biedt.
Als je een goes product met super service wil ben je hier op het juiste adres.
Kelly van der Zee - Faas

2 maanden geleden
Hele goede service en een hele fijne horloge. Hij wordt helemaal ingesteld en zit een duidelijke instructie toen we er toch even niet uitkwamen konden we via Whats app makkelijk overleggen en kregen we tips om het alsnog voor elkaar te krijgen.
Neville Tjon-Fo

2 maanden geleden
De beste Service Ever, had nooit gedacht dat het zo snel zou gaan. Ik raad iedereen aan om met hun samen te werken. Heb 3 maanden zelf het geprobeerd. Zij hebben het binnen 15 min opgelost. Uitstend!!

kwilschut
Onwijs goede service, zelfs op ZONDAG! Binnen een paar minuten was het probleem opgelost en kon het gps horloge in gebruik worden genomen. Ondanks dat we het horloge elders hadden aangeschaft, waar zie je dat nog! Dank!

Bart Dekkers
Zeer goed geholpen. Wij hadden n kids tracker watch gekocht via n andere site. Troubles maar n medewerker van Storm heeft ons direct geholpen via whatsapp. Top!!!

Marcel de Ruiter
Snel geholpen (+/- 30 min) en gps watch werkt nu nadat deze het niet deed.

Arnold van den Dool
Zeer vakkundig geholpen, snel, goede informatie via whatsapp. Geen noodzaak voor winkelbezoek!

Patrick
Super service en snel opgelost. Waar voor je geld.

Jeannette Meiling
Fantastisch in 1x opgelost . Werd gelijk geholpen.

Angelique De Klein
Super geholpen. Snelle reactietijd en binnen no-time het probleem opgelost. Wat mij betreft een grote aanrader!

Serife Darici
Super goede service altijd snel en vriendelijk. Echt een aanrader!!

Frank Meessen
Wat een fijn bedrijf.
Een gps horloge op een andere plaats gekocht en niet aan de praat te krijgen.
Toen contact opgenomen met storm discount via Whatsapp en werd meteen vriendelijk geholpen.
Na een half uurtje heen en weer geapt deed onze horloge het.
Gewoon een top bedrijf.
Een echte aanrader.
Groetjes Frank en Danique Meessen .

Maarten Hendriks
Storm Discount heeft me (ondanks dat ik de horloges niet bij hem gekocht had) toch uit de brand geholpen. Zelfs op tweede pinksterdag. Echt top service!

M H
Contact opgenomen op 2de pinksterdag en binnen enkele minuten reactie. Het gps apparaat elders gekocht maar kon toch hier terecht voor super service!
Bedankt!

Carl van Stokhem
Deskundig advies en snel geholpen door Bernhard, dikke thumbs up voor de hulp en met name de bereikbaarheid, ongeacht de tijd en datum!

ASG Janssen
De service van dit bedrijf is super !!!!!!

Fabienne Hess
Wij zijn zeer tevreden met storm discount. We kregen het gps horloge van onze dochter niet aan de praat met de app dus gingen we googlen en kwamen bij storm discount. Via app alles kunnen regelen. Was erg snel geregeld met samenwerking van beide kanten. Het horloge werkt naar behoren en zijn er heel blij mee. Zeker een aanrader! Je krijgt veel voor weinig.

Amber Wiertz
Super geholpen met een gps horloge uit China via alieexpress....we dachten al dat we het voor niks hadden gekocht maar dankzij deze meneer doet hij het perfect en dat midden in de nacht!

A. Gijsbrechts
Super snel en netjes geholpen door Bernhard van Storm Discount. Had een simkaartje voor het gps-horloge van mijn dochter die ik niet aan de praat kreeg. Bernhard heeft mij stap voor stap via de whatsapp geholpen en het gps-horloge op afstand ingesteld. (simlock van kaart af, account bij provider aanmaken, gps-horloge instellen) en het gps-horloge doet het perfect. ik kon dus gewoon thuis achter de computer samen met Bernhard alles regelen. Nogmaals bedankt

Claudia W.
Wat een geweldige super service. Ik kocht een kinder gps horloge voor mijn zoontje. Na enkele dagen gefrustreerd proberen de boel aan de praat te krijgen hier terecht gekomen.
Binnen een uur functioneerde het horloge.
Nu een heel blij kind die veilig kan buiten spelen!!
Nogmaals dank!!

Mi Randa
Geweldige service ik was heel erg on hand dus de professionale hulp was geweldig! Top bedrijf

Femke Jacobs
Product hier niet gekocht. Meteen reactie en super goed geholpen.

Lunchroom De Broodjesbar
Hierbij mijn complimenten voor een super service,
Ook op zondag een snelle reactie ondanks dat het horloge niet bij jullie vandaan komt
Ga zo door Aldo

mapa joni
Ha, wat fijn .Een goede gps- tracker voor een goede prijs met, belangrijk, hele fijne service. Ook na een paar maanden kan je laagdrempelig terecht met je vragen. Snel geholpen .

Luwika bvba
Zeer goede service! Ik had een uurwerk met gps via China besteld. En ze hebben die geactiveerd en alles wordt van afstand gedaan via WhatsApp. En achteraf krijg je nog wat uitleg hoe dat de App Setracker werkt.

darkcana playing games
Wow, echt super... met welk gemak het is opgelost in een paar minuten tijd... ik was echt al bang een miskoop te hebben gedaan. Een echte aanrader dus... topservice
Gr. Marjolein uit Venlo

Wendy Bleijenberg-Cornellissen
Bij bezorging smartwatch direct setracker geïnstalleerd. Helaas na enkele minuten gebruik werd ik eruit gegooid en kon niet meer inloggen. Mede door de hulp van dit beste bedrijf en vooral snel antwoord op mijn vraag zat ik er binnen een uur weer op en kunnen wr de smartwatch weer gebruiken naar behoren. Bedankt voor de snelle hulp.!!!

Rafi Janmahomed
Prima service snel geholpen goede uitleg via Whatsapp horloge op afstand geïnstalleerd Top.

Suzan Isler Güzel
Goede service, gelijk geholpen!

Rochella De jong
Top service

Meerdere malen hier iets gekocht
Met vragen wordt je altijd direct geholpen !!!!

Geneviève Paulina
Direct antwoord op al je vragen.
Top service!

Lize Teunissen
Geweldige service! Binnen tien minuten geregeld, is het geld meer dan waard!

Marco Polman
Goed product, batterij wel dagelijks opladen.
Snelle levering(roze gps horloge met wifi) en service is top.

Fransisca de Haze
Super blij! Het probleem is goed en snel verholpen! Is het geld zeker waard! Bedankt

Henny Gordijn
Ben erg blij met de service van Storm Discount.
Hij heeft mij duidelijk eerst via de telefoon uitgelegd hoe het werkte en heeft mij ook via Whatsapp geholpen met de telefoon nr in het horloge te zetten .en inderdaad ook een snelle levering.

Laura van der Linden
Hele fijne snelle service!! Duidelijk en goed te volgen!! Ik had er van te voren niet zo'n vertrouwen in, maar wat ben ik blij dat ik het toch gedaan heb!!

William Bonfrère
Reparatie van Q50 kindhorloge met GPS op afstand laten doen via whatsapp. Binnen enkele momenten al opgelost.
Zeer tevreden met dit resultaat en heeft gelukkig geen cent meer gekost dan de gevraagde reparatieservice. TOP!

Wendy Visscher
Super snelle service tegen schappelijke prijs! Heel erg fijn!

Marileen de Jonge
Super service. Binnen 1 dag ontving ik de gps pet tracker. Duidelijke uitleg en snel antwoord op mijn vraag. Zo hoort het, super!

Arend Rappoldt
Bijzonder snel en vriendelijk geholpen. Lekker snel schakelen dankzij whatsapp.

Linda Visser
Zeer goede service en ook heel snel! Raadt iedereen dit bedrijf van harte aan!!

Kelly ter Haar
Heel tevreden over de service, had met m'n domme hoofd een goedkoop Chinees GPS horloge gekocht en kreeg m maar niet aan de praat. Dus via Whatsapp advies gevraagd aan deze site. Voor een redelijke vergoeding (omdat ik t horloge niet bij hun had gekocht) doen ze er alles aan om het horloge werkend te krijgen. Wat ik ook fijn vind is dat ze ook in de avond reageren.

Mariska Amrani
Prima service via Whatsapp! Probleem met de app welke bij een GPS kinderhorloge hoort, was binnen no-time opgelost. Snelle reactie. Super!

Raulgamer gamer
Snelle levering, goed werkend product, snel antwoord op vragen dmv app!

Pauline van Bennekom
Het installeren van de app op de telefoon lukte niet goed. Er is uitgebreid de tijd genomen om het op te lossen en te regelen.

Audrey Daniela Vera Sanchez
Top service!
Heel fijn geholpen.
Ik was dagen bezig met een horloge, maar het lukte me steeds niet. Gelukkig via Google deze site gevonden. Contact opgenomen en binnen een uur was het probleem opgelost.
Persoonlijke en professionele service!
Dank je wel.

Jarno Z
Deze man is geweldig Geen woorden voor helpt je echt goed en legt het super uit
Zo hem had ik horloge in de prullenbak gegooid
Ik kan alleen maar zeggen heb u problemen ga naar deze man die is super 10!! Zeker en het geld was het waard bedankt voor je hulpt en geduld
Mvg J.Z

Carissa van der Liet
Ik heb hier een GPS horloge besteld voor mijn dochter nadat ik er eerst elders één had gekocht die niet goed functioneerde. Het horloge werd al de volgende dag volledig gebruiksklaar geleverd. Ook als je vragen hebt of als iets niet goed werkt mag je altijd contact opnemen en dan word je erg vriendelijk geholpen.

Vanessa demaeght
Problemen met instellen horloge,via storm discount was het binnen de 10 minuten opgelost!horloge werkt perfect nu!

FACEBOOK RECENSIES
Leonie Van Wettum-van Den Bosch
Wat een snelle service. ik had problemen met de tijd en datum op het horloge. reactie binnen een minuut en opgelost binnen 10 minuten, geweldig!!

Lian Beuns
Wat een service, super snel!!! Zelf uren zitten prutsen om het probleem met her GPS horloge op te lossen. Hij gaf aan dat het apparaat geen netwerk had, welke op 4 strepen stond. Bernard heeft mij binnen een minuut terug geantwoord, na het sturen van mijn probleem. En binnen een half uur werkte het horloge, fantastisch!

Sven Vanderghote
Super service !!! Kreeg mijn apparaat maar niet aan de praat. Op enkele minuten was het in orde super tevreden bedankt storm discount

Abdel Absnel
Top service! Direct na de geaag geholpen! Tot laat in de avond om te zorgen dat alles werkt! Dik tevreden!

Marjolein Elgers
Ik heb kortgeleden een gps horloge gekocht via een andere website. Deze kregen wij na meerdere pogingen niet aan de praat. Via google terecht gekomen bij deze website, via watsapp contact gehad. 17,50€ betaald voor de hulp op afstand (is het meer dan waard) en binnen het halfuur werkte het horloge perfect! Een aanrader!

Pauline te Kaat
Heel tevreden! Snelle levering. Heel vriendelijk, behulpzaam en snelle feedback als je met vragen zit. Zowel via mail als app. Gps tracker is een erg goede aanwinst!

Hilde Van Heddegem
Gelukkig deze website gevonden voor het instellen van de GPS horloge die ik online had gekocht. Ik was al dagen bezig om dat ding aan het werk te krijgen, en ook Proximus kon en wou me niet verder helpen. Echter Bernhard heeft me onmiddellijk verder geholpen stap per stap. Dat vanop afstand van Nederland naar België. En het werkt perfect! Beste support ever! TX

Kami Kaas
Na 3 maanden van alles geprobeerd te hebben had ik de hoop opgegeven dat mijn dochters q50 gps horloge nog naar behoren zou werken, maar toen kwam ik deze service tegen op internet en binnen een half uur was t gewoon opgelost. Dochter en papa helemaal happy

Ntm Blaset
super super snelle services. en ook als het laat is. heel snel geholpen en alles werkt goed. ondanks dat ik het product niet bij hem gekocht heb. ben ik heel netjes en snel geholpen en probleem is opgelost. top

Femke Burger Bergers
Waanzinnige service!!!!! zelf kregen we de gps niet goed met setracker. bernhard van storm discount heeft het via Whatsapp binnen een uur geheel werkend gekregen. en dat terwijl het horloge ergens anders gekocht is. dikke 5 sterren waard. ook aan andere mensen aanbevolen en met hun de link gedeeld. echt nogmaals super!!!!!

Kim Leys
Super vlot geholpen met mijn gps trackerhorloge waar ik problemen mee had terwijl ok het hier niet heb aangekocht. Bedankt voor de snelle en vlotte hulpMvg, Kim

Saber Ben Gouta Awane
Aangename koop en service was top en zeker gebeld rond 23:00 en hij wou me nog meehelpen na dat er ik 3 uur heb geprobeerd dus dank u wel en sorry dat ik nog zo laat stoorde zeker een aanrader voor kids Watch en meer !!!!!!!!!!

Roberto Schipper
Snelle duidelijke hulp! Binnen 20 minuten waren beide gps horloges werkend. Heel erg blij mee! Top!

Janneke Griekspoor
Wij hadden 2 gps horloge’s gekocht via Ali exspress , was er al 2 dagen mee bezich om ze online te krijgen , maar lukte me echt niet ! Toen vond ik dit op internet en die kregen de gps horloge,s wel aan Echt top service , wij hadden dit zelf nooit voor elkaar gekregen

Dem Merhai
Ik had problemen met mijn horloge die ik dus in china heb besteld. Ik heb contact opgenomen met mijn vraag kreeg daar super snel reactie op en ben dus ook nog eens geholpen ondanks dat ik mijn product elders heb gekocht!!! Top bedrijf met een dikke 10 voor service

Dennis van Bergen
Na een GPS horloge gekocht te hebben via een Chinese website was ik niet instaat om deze werkend te krijgen. Had al wel ervaring met GPS horloges maar toch wilde deze geen GPS contact maken. Via Whatsapp contact gezocht met deze website en in no time werkte het horloge. Na het doorgeven van een aantal gegevens is het probleem op afstand verholpen. Super!

Mike Ebben
zeer makelijk betrouwbaar zelfs in het weekenden dan zelfs niet het horloge bij hem aangeschaft maar ergens anders

Lisa Yvonne
Na dagen met dat horloge bezig te zijn geweest en zelfs een nieuwe besteld vanuit china.. was het na contact met storm discount binnen 2 uur opgelost! ik ga het gelijk verder vertellen tegen diegene die ook problemen hebben..

Corine Brouwer
Echt snel en supergoed geholpen! Zag het niet meer zitten met mijn bij AliExpress gekochte tracker maar de tracker doet het nu goed. Erg bedankt voor de correcte en snelle hulp. De 17.50 euro dubbel en dwars waard.

Wilmar de Jong
Goede service tegen een eerlijke prijs. Ik werd snel geholpen met mijn Q50 tracker horloge. Binnen 10 minuten was het geregeld abracadabra poef.. ik ben zelf best heel handig met dit spul maar hier moest ik mijn meerdere erkennen in deze firma. Chapeau!

Linda Jansen
Had een smartwatch voor mijn dochter gekocht. Ik krijg altijd alles goed aan de praat maar deze niet. Kwam deze site tegen en heb om advies gevraagd. Ik werd meteen geholpen ook al had ik het product daar niet gekocht. Probleem was binnen een uur opgelost. Erg blij mee

Tiny Klouwer
Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid van Storm discount. Ik heb een gps horloge aangeschaft en ik kreeg hem niet aan de praat. Ben toen van A tot Z begeleid door een medewerker van storm discount en hij heeft mij precies verteld wat ik moest doen met de vervolgstappen etc. Ik kan niks anders zeggen dan een hele goede service!!

Veronica Barbe
Gps horloge via groupdeal gekocht, kreeg hem niet aan de praat, via Google bij deze site terecht gekomen, via whats app uitgelegd wat er was, na eenmalig 17,50 te betalen ben ik gelijk geholpen en het horloge doet het zoals ie het moet doen, heel erg bedankt!

Richard Welberg
voor een paar weken een kids horloge besteld via de telegraaf aanbiedingen, als eerste duurde t vreselijk lang tot ik m dan eindelijk ontving met engelstalige handleiding ,lekker handig , ook via de site die ze doorgaven kwam er een handleiding in t nederlands maar daar klopte niet veel van ik kreeg m dus niet aan de praat, na ff wat googlen op de deze site terecht gekomen , een apje gestuurd en kreeg al meteen een reactie, na doorgestuurd te zijn en de betaling van 17,50 euro wat het absoluut waard is, is deze meneer online meteen voor mij aan t werk gegaan en binnen no time had hij t horloge aan de praat, t werkt perfect , ik had t horloge niet eens bij hem gekocht maar hielp mij meteen, echt geweldig en een aanrader waard voor iedereen die problemen heeft met installeren van een kids gps horloge, Bernhard nogmaals vriendelijk dank en mocht ik weer wat hebben ik weet nu waar ik moet zijngroet Richard

Paul Hofmeijer
Nadat ik GPS tracker een jaar niet heb gebruikt kreeg ik hem niet meer aan de praat, kontakt opgenomen met Storm, en deze hebben er voor gezorgd dat de tracker het weer geweldig doet, zijn gewoon toppers

Joëlle Hooijmans
Een gps horloge gekocht via ene andere aanbieder maar ik kreeg problemen met het aanmelden van het apparaat. Toen deze meneer benaderd en hij heeft het voor me opgelost. Erg fijn en makkelijk dat het via whatsapp kon en dat het daarom snel op een zondag opgelost is! Bedankt.

Johan Kraan
Ik heb bij Storm Discount een tracker gekocht. Kort na de bestelling werd ik gebeld om een en ander even door te nemen. Dat hoorde bij de service. De tracker werd snel en volledig geïnstalleerd bezorgd. Omdat alles al was geïnstalleerd was het voor mij niet geheeld duidelijk wat nu precies de inlogcode en wat het wachtwoord was. Alles werd super snel, duidelijk en geduldig via Whatsapp uitgelegd. Om 20:00 in de avond. Ik ben echt zeer tevreden over de service van Storm Discount. De tracker werkt ook prima trouwens en is alleen voor noodgevallen.

Sharine Bot
Gps horloge gekocht via wish dagen bezig geweest, hij had het in 5 minuten gefixt erg blij mee :)

Nikky Vermeer
Snelle service, binnen een mum van tijd was het probleem opgelost! En dat voor €17,50! !!

Linsey Van Kessel
super fijne service . heb het horloge niet hier bestelt horloge werkte niet en al keer voucher vandaag terug gestuurd nu weet ander en die werkte weer niet. dankzij jullie hulp kan me zoontje nu na buiten zonder dat ik me zorgen hoef te maken. zeker aan te bevelen dank u voor goede service zo laat op de avond nog mvg linsey

Yvette Rietbergen-Rauch
gps horloge besteld via groupon... Spaanse handleiding!. via appjes, Google, YouTube... 3 dagen bezig geweest en ik dacht dat ik weer eens een miskoop gedaan had. tot ik recensies las van storm discount. gebeld, hij regelt alles via de app... binnen 20 minuten deed ie t!! en in t Nederlands!!! kind blij en mama nog blijer!!!

Patrick Borgman
Hij heeft ons gps horloge binnen 10 minuten aan de praat, reactie tijd was zeer snel en correct en zou hem zeker adviseren om daar een horloge te kopen of probleem op te laten lossen.

LauraTibbe TalloenLampens
De g36 safe keeper gekocht en hij geef foutmelding niet networking. Na uren gezoek via internet, toch storm gecontacteerd en in 5 min was het opgelost! Bedankt!

Anna Marie van den Bedem-verbaan
De service is echt snel en doelgericht. Via de app heb je meteen contact met een reparateur. Deze man dacht mij eerst niet direct te kunnen helpen met het defect aan een q50 watch, maar door doorvragen toch mijn heel simpel kunnen helpen. Fijn dat hij hier moeite voor gedaan heeft. Bedankt hiervoor. Een aanrader dus.

Sam Goderis
Prijzen lijken goed maar GEEN levering naar België voor het product dat we willen kopen... Belachelijk en nooit eerder meegemaakt binnen Europa.

Isabelle Slok
Horloge vlot snel ontvangen! Niet goed opgelet met bestellen dus verkeerde sim besteld. Even een whatsappje en directe ondersteuning. Op afstand een eigen simkaart geactiveerd en horloge weer gereed voor gebruik. Zelden zulke snelle en goede ondersteuning gehad na het bestellen in een webshop.

Betsie Koenen
Hele fijne hulp gehad per whats app en heel snel en vooral duidelijk. Zeker omdat ik horloges hier niet gekocht had. Toch fijne uitleg gehad.

Myrte Huisman
Na een horloge te hebben gekocjt bij een ander bedrijf kon ik er helenaal niks mee.. 2 dagen bijgezeten. De wanhoop nabij.. tot ik dit adres vond op internet . Na een appje gestuurd te hebben vrijwel meteen een reactie en na een half uur werkte mijn horloge gewoon. Super service...een echte aanrader!!! Ons volgende horloge wordt zeker hier gekocht!!!

Natasja van der Bijl
Na een gps horloge via megagadget gekocht te hebben (met kortingsbon van kruitvat win een reis naar Ibiza) kregen we het horloge met geen mogelijkheid aan de praat. Na wat gegoogle en wat recencies gelezen te hebben over storm discount hebben via whatsapp contact gemaakt met het bedrijf en binnen mum van tijd een reactie met een evt. oplossing voor € 17,50. na wat vragen gesteld te hebben en een optie om bij dit bedrijf een andere te kopen die klaar is kregen wij eerlijk en keurig netjes antwoord dat de goedkoopste oplossing is om het zelfgekochte horloge op afstand te maken. dus overstag en via de site de reparatie gekocht en direct op afstand heeft hij het horloge aan de praat gekregen. Ik zal Storm discount dan ook zeker aan bevelen, want we zijn nu net iets duurder uit dan een compleet geleverd horloge via deze site.Nogmaals Bernhard bedankt voor je eerlijke advies en super service s'avonds laat.

Tom van der Duijn
Zojuist geholpen door dit bedrijf. Horloge heb ik tweedehands aangeschaft, en kreeg het niet aan de praat. Dankzij Storm Discount binnen 10 minuten echt gewldig. Kan het iedereen aanraden. Nogmaals bedankt!!! !

Martijn Molenaar
Elders een gps horloge gekocht. “het apparaat is niet networking” werd aangegeven! Hele dag aan het stoeien geweest dus toen maar storm discount gevraagd en dat had ik beter gelijk kunnen doen. Gelijk reactie en Binnen 10 minuten opgelost voor mooie prijs.

Ann De Prest
supersnelle service. Uurtje voor we op reis vertrokken alles op tijd in orde gekregen. (ondanks dat we horloge niet bij hen gekocht hebben!) Was al week naan het sukkelen om de synchroniseren! Dikke merci.

Marieka Schuurmans
Ondanks dat ik de gps watch niet bij deze meneer heb gekocht heeft hij hem wel voor me in orde gemaakt heeft me 17.50 gekost maar had hem zelf nooit werkend gekregen .

Sjarai Nahumury
Via een veilingsite een SE tracker gekocht voor mijn dochtertje en via Google hier terecht gekomen, omdat het toestel niet networking was... Door de super goede service en snelle reageren was het probleem binnen no time opgelost. BEDANKT nogmaals!

Remco Keuning
kidstracker horloge elders gekocht, maar niet werkend kunnen krijgen, maar met hulp op afstand tegen een kleine vergoeding probleem opgelost! Snelle en goede service!

Mi-choe Emanuelson-Luykx
Had problemen met gps horloge, kon hem niet met de app verbinden. Meteen op afstand geholpen en hij doet t. Super snel!

Martin Kok
Super service! Snel en helder. Om 20.00 website gevonden en om 20.15 werkte het horloge. Op afstand gemaakt.

Jamie Hulzebos Hondebrink
GPS horloge niet bij hem gekocht, maar hij heeft toch de tijd genomen om hem te repareren. Wat een topper is dat zeg. Duizend maal dank!!!!

Marijke Rekkers-van Der Steen
Super geholpen vanavond met de smart watch van mijn dochter gekocht bij Ali. Kreeg hem niet aan de gang.. na een app ben ik binnen een uurtje super geholpen en werkt het horloge helemaal top!! Wij Blij mijn dochter blij! Super... zeker een aanrader.

Sandra van den Dobbelsteen
Super ik had het horloge ergens anders gekocht maar heeft mij geholpen zodat mijn dochter dolgelukkig is met haar horloge. Super bedankt !!!!

Ilona van der Lee
Na een vraag voor hulp met een apparaat instelling een vriendelijke snelle reactie. Veel inzicht in het product. Meteen geholpen. Vriendelijk en met geduld, waar nodig uitleg. Ik ben erg blij met de gekregen hulp en adviezen van deze meneer. Bedankt.

Manon Veldhuis
Erg goed geholpen! Smartwatch werkt zoals ie zou moeten doen !

Wendy Damen-Maas
goed product en bij vragen goede snelle service via de app! een aanrader!

Jolijn Janssen
Bedankt voor de super snelle service. Ondanks dat ik het horloge ergens anders had gekocht, werd ik geholpen met het probleem van mijn gps horloge. En dat ook nog eens in de avond uren.
Sandy Van De Ketterij Sinke

Echt geweldige service. Product hier niet gekocht en toch geweldig via de app geholpen! Voor slechts 17,50 toch groot deel vd avond voor mij bezig geweest terwijl ik zelf al een dag aan het klungelen was!

Bianca Geusen
Hartelijk dan voor de snelle service en goede uitleg! Dit terwijl ik de horloge niet eens bij u had aangekocht! In de toekomst weet ik wel waar ik moet zijn!!! Dikke merci

Angelique van Spankeren
Snel en vakkundig geholpen. Veel informatie ontvangen. Een echte aanrader.

Inez van Goor
Binnen 10 minuten werkt het horloge. Terwijl ikzelf de hele dag al bezig was en niet voor elkaar kreeg. Super bedankt.

Sharina Bovens
Geweldige service binnen 30 min werkte onze gps horloge die we bij aliexpress hadden gekocht, zelf eerst eraan liggen prutsen maar kregen de horloge niet werkend en door deze service kan onze zoon veilig buitenspelen

Rodney Smith
Geweldige kundige service, zeer snel geholpen.Ondanks dat ik het originele product elders had aangeschaft. Ik kan Storm discount aanraden aan iedereen die er zelf niet uitkomt

Dunya Aggira
Hallo..ik wil u vertellen dat we gisteren zijn begonnen met het horloge te gebruiken, en willen u doorgeven dat we er heel erg blij mee zijn. Het werkt naar behoren! we hebben ermee kunnen bellen en naar elkaar spraakberichtjes kunnen versturen. wekker werkt ook naar behoren..gps ook super en de app ook heel makkelijk in gebruik, vooral dat ouder zelf alles kan bepalen wat ermee gebeurd! het eerste keer in gebruik heeft me wel wat tijd gekost om uit te zoeken hoe het in elkaar zit en hoe alles werkt, dan heb ik het over libara account en de app..maar daarna gauw klaar. beltegoed ging wel gauw op! daarna was ik degene die dochter steeds belde, en zij sprak berichtjes in als ze wat wilde zeggen ipv bellen!contact met de heer storm verliep heel goed. kreeg snel reacties en werd goed geholpenTop produkt en Top service!!

Adina Ceylan
Na dagen zelf proberen! Bloed zweet en tranen.. telefoons! En winkels bezocht! Niemand kon me helpen met het activeren! Bij deze contact genomen via hier en WhatsApp... ik was snel en onmiddellijk verholpen! Bijna ongelofelijk maar waar! Mijn gps kids q50 horloge op een mum van tijd correct ingesteld zonder enige andere zorgen. Ik was koppig... doe niet zoals ik !! Super sevice... wij danken u alvast! Nu kan me zoontje veilig en zeker zijn horloge gebruiken. En is mama opgelucht!

Sandra Roland
Een Deest D69 besteld voor onze hond. Tracker zeer snel geleverd met duidelijke instructies. Op nadere vraag via de Whatsapp over het gebruik werd per omgaande geantwoord (op zondag)! Aanrader!

Sven Klatt
Super service en een aanrader. Na een horloge elders te hebben aangeschaft kreeg ik het niet werkend. Na lang zoeken op internet en zelf prutsen gelukkig Storm Discount gevonden en binnen no time was het regeld. Ik weet mijn weg terug te vinden en zal de volgende aankoop hier doen.

Flore Rompa-Kuipers
Top service!! Via een veilingsite een gps horloge gekocht. Na enige uren het horloge werkend te krijgen, ben ik via google op storm discount terecht gekomen. Ik had problemen met de complete installatie van het horloge. Voor 17,50 krijg je hulp, digitale ondersteuning. Binnen 20 minuten kreeg ik een watsapp bericht en binnen het uur werkte het gps horloge. Hele goede service!! TOP!! Ik kan iedereen aanraden die een niet functioneerde gps horloge heeft, ondersteuning te kopen via Storm discount!!

Robin Jesse Kros
Gisteren twee gps horloges voor de kinderen gekocht voor de vakantie. Super geholpen echt een aanrader.

Helena Kwarten
Super had mijn horloge op ali besteld en kreeg hem niet aan de praat binnen 5 minuten antwoord van verkoper en binnen no time werkte alles ben er blij mee

Veerle Ogiers
Super vlotte service!!een echte aanrader voor iedereen !

Coen Van As
Geweldige service en zeer vakkundig en snel geholpen de problemen waren zo opgelost.

Des Plone
Binnen 15 minuten werkte het gps horloge,zoals het zou moeten werken,zeker die 17.50 waard!

Jordan Brinkman
Super geholpen als ik het eerder geweten had ik hem gelijk hier gekocht! Maar het horloge werkt!

Patricia Floresse
Echt goede service duidelijke uitleg en super snel !!

Louise van Mierlo
Kidstracking horloge gekocht op wish. Kreeg hem niet aan de praat. Kwam op internet bij meneer ruimschoot uit.Via whats app was alles zo geregeld, voor maar een klein bedrag heb ik niet zelf hoeven klooien. Echt top!

Mark Rood
Prima geholpen en snel en met als eind resultaat een werkend horloge

Dragana de Klerk
Top service. Had een GPS kinderhorloge gekocht, maar kreeg het horloge niet ingesteld. Kwam op internet bij dit bedrijf en voor 17,50 hebben ze het kinderhorloge op afstand ingesteld.

Angelique de Boer
Super service en zeer behulpzaam

Debby Beekhuis
Via via bij de site gekomen, om te helpen met mijn nieuwe aankoop die het niet deugelijk doet, ik heb een gps horloge gekocht via voucher maar de gps functie doet het niet nauwkeurig, gelukkig heb ik deze site ontdekt en was dhr. Zo vriendelijk om mij gratis van dienst te zijn terwijl ik het horloge niet eens bij hun heb gekocht, wat een klantvriendelijke mensen, ook was de reactie tijd van reageren binnen 3 minuten. Echt top!! Ik raad het iedereen aan koop bij hun of vraag advies want 9 van de 10 problemen kan je niet zelf oplossen! Mvg debby

Jordi Van der Neut
Koop direct hier je spullen. Dat scheelt een hoop irritaties en ongemak met het spul uit China. Gelukkig hebben ze mijn 2 horloges aan de praat gekregen. Eenvoudig in contact via whatsapp wordt je er stap voor stap doorheen geloodst. Ideaal!

Angela Palmen
Super service. Je word snel geholpen en met een optimaal resultaat!

Wendy Janssen-blomen
Super goede service. Een echte aanrader !

Carola Snoeren
Super snelle en heldere service. Doe jezelf een plezier en schaf je GPS horloge hier rechtstreeks aan.

Kirsten Emily
Top service, engelengeduld en reparatie op afstand naar behoren!

Henriette Van de Kraats
Ben goed geholpen heel blij mee

Irene Wemelsfelder
Fijn geholpen met gebruiksklaar maken! Goede bereikbaarheid en snelle reactie. Bedankt voor de service!
Pacquita Moriau
Zeer snel geholpen na lang sukkelen om horloge aan de praat te krijgen

Kim Maas
Super service.. stuurde een app en kreeg binnen 5 minuten antwoord. Daarna was in een half uurtje alles opgelost en werkt het naar behoren.. echt een aanrader!!!

Chantal van Beeten
Ik ben in bezit van een honden gps deze kun je gebruiken als je hond af en toe wegloopt of niet helemaal vertrouwd. Ik ga dit jaar kamperen met mijn hond in een vreemd gebied , het geeft mij een veilig gevoel als ik weet waar mijn hond is. Alleen vondt ik het best wel even wennen hoe dit werkt in combinatie met de app. Nu kon ik Bernhard bereiken via watch app en die hielp mij gelijk. Hij is erg duidelijk en neemt ook de tijd om het je duidelijk en eigen te maken. Ik ben erg blij met deze service. DIKKE 10!Chantal

Ramona Scholsz
Super snelle levering en service. Vragen worden heel snel en vriendelijk beantwoord. Zeker een aanrader.

Babs van der Linden

Allemaal goede recensies, hierdoor contact gezocht met de heer Ruimschoot. Het zou € 17,50 kosten, maar hij wilde het kosteloos doen mits ik 2 goede recensies zou schrijven. Dat moest op voorhand, daarna zou hij het probleem oplossen. Toen ik aangaf dat een recensie pas achteraf geschreven kan worden gaf meneer aan dat ik dat dan misschien niet zou doen en dat hij het dan voor niets had gedaan. Toen ik zei dat dat andersom ook zou kunnen, wel een goede recensie maar geen oplossing, werd mij medegedeeld dat ik de leverancier maar moest contacten, hij had het inmiddels te druk en wil het niet meer doen.Ik vind het heel bijzonder!

Lillian Kroon
Ook bij Storm discount een horloge voor onze dochter besteld. 2 dagen na bestelling in huis en configuratie was ook geregeld. Top service!!!!Bernhard bedankt.

Kelly Van Der Zee Faas
Hele goede service en een hele fijne horloge. Hij wordt helemaal ingesteld en zit een duidelijke instructie toen we er toch even niet uitkwamen konden we via Whats app makkelijk overleggen en kregen we tips om het alsnog voor elkaar te krijgen.

Neville Tjon-Fo
Uitstekend!! Ik raad iedereen aan om zaken met hun te doen. Betrouwbaar en snel. Ben onder de indruk. Top!!!!Bernhard RuimschootStorm discountHartelijk bedankt !!

Kim Uittenbogaard-Wilschut
Onwijs goede service, zelfs op ZONDAG! Binnen een paar minuten was het probleem opgelost en kon het gps horloge in gebruik worden genomen. Ondanks dat we het horloge elders hadden aangeschaft, waar zie je dat nog! Dank!

Guus van Veghel
Snel makkelijk en t werkt!!

Anke Dekkers
Wij hadden n kids tracker watch gekocht op n andere site. We hadden wat opstart problemen, maar via whatsapp werden wij uitermate goed geholpen door n medewerker welke ons direct te woord stond ondanks dat we niets hadden gekocht bij hen. Top

Rero Lamps
Afgelopen week een GPS tracker kinderhorloge gekocht via Vouchiervandaag. Horloge was snel binnen met gebruiksaanwijzing. Na uurtje installeren werkte hij alleen gaf hij de locatie niet juist weer. Hier geen oplossing voor gevonden totdat ik in contact kwam met Storm Discount. Zij weten wel hoe het apparaat werkt en bieden ook na aankoop de juiste ondersteuning. Mijn volgende horloge koop ik dus zeker bij Storm Discount.Ik heb het horloge van Vouchiervandaag geretourneerd. Vandaag heb ik van Storm Discount het horloge binnen gekregen. Dit horloge doet precies wat hij moet doen. Ik kreeg hem volledig geïnstalleerd binnen met de juiste gebruiksaanwijzing. Ook mijn dochter is helemaal in haar nopjes met alle functies die het horloge biedt. Als je een goed product met super service wil ben je hier op het juiste adres.

Patrick van Renesse
Super service, gelijk geholpen. Binnen 10 minuten werkte alles top.

Angelique de Klein
Super service, snelle reactietijd en makkelijke communicatie. Wat mij betreft een grote aanrader!

Jeannette Koning-Meiling
Super service horloge niet hier gekocht maar naar aantal dagen klieren contact gezocht en ze hebben het direct super voor me opgelost. top!

Frank Meessen
Wat een fijn bedrijf. Een gps horloge op een andere plaats gekocht en niet aan de praat te krijgen. Toen contact opgenomen met storm discount via Whatsapp en werd meteen vriendelijk geholpen. Na een half uurtje heen en weer geapt deed onze horloge het. Gewoon een top bedrijf. Een echte aanrader. Groetjes Frank en Danique Meessen .

Maarten Hendriks
Storm Discount heeft me (ondanks dat ik de horloges niet bij hem gekocht had) toch uit de brand geholpen. Zelfs op tweede pinksterdag. Echt top service!

Asg Janssen
De service is super !!! zelfs via app word je heel goed geholpen al is het na jaren en op de zondag ik heb het vandaag zelf kunnen ervaren wat een toppers !!!

Fabienne Tahaparij-Hess
Wij hadden een probleem met het instaleren van de gps horloge van onze dochter waarbij wij hulp hebben gevraagd aan storm discount en wij kunnen zeer tevreden zeggen dat het snel geregeld is voor ons en wij nu een werkende horloge hebben. Nogmaals super bedankt!

Amber Wiertz
Ik ben super geholpen door deze meneer, een dikke 10. We hadden achteraf liever via deze meneer een horloge besteld maar toch doet ons horloge het nu, en dat midden in de nacht zodat mijn dochter morgen gebruik kan maken van het horloge nogmaals bedankt!

Sascha Aarnoudse
Wederom goed geholpen door Storm discount! Ditmaal niet mijn kinderen safe, maar nu ook een GPS tracker ingebouwd in mijn Mustang

Raymond Roomans
Super goed geholpen. 1x met de installatie, alles heel duidelijk uitgelegd en met veel geduld ondanks dat we de horloge niet bij hem gekocht hebben. 1 maand later weer een probleempje en even een appje gestuurd. Meteen weer antwoord met tips en adviezen. Heb je dus een horloge en krijg je niet werkend neem dan zeker contact op met hem.

Claudia Wijling-Struik
Wat een geweldige super service. Ik kocht een kinder gps horloge voor mijn zoontje. Na enkele dagen gefrustreerd proberen de boel aan de praat te krijgen hier terecht gekomen. Binnen een uur functioneerde het horloge. Nu een heel blij kind die veilig kan buiten spelen!! Nogmaals dank!!

Mi Randa
Geweldige service ik ben zo blij en dat binnen een half uur! Geweldig gewoon

Maruschka de Boer
Direct reactie op mijn vragen via whatsapp. Ook als je het horloge niet bij storm discount gekocht hebt kun je hier terecht. Een aanrader.

Kim Breiding

Super snelle service ! Een kids watch gekocht op een Chinese site maar de werkte niet naar behoren toen deze site via Google gevonden! Alles ging via whats app binnen 10 min werkte hij helemaal super !! Bedankt !

Aldo Tromp
Ik wil jullie complimenteren met jullie snelle service. Ook op zondag een snelle reactie ook al komt het horloge niet bij jullie vandaanGa vooral zo doorAldo Tromp

Erwin Ghogli
Ik ben heel erg tevreden met deze service. Nadat ik van alles zelf geprobeerd had, heb ik deze service ingeschakeld. Binnen een paar uur deed mijn GPS-horloge het optimaal. Veel dank!

William Luyten
Top Service, kom je niet gemakkelijk tegen. Ik heb eigenlijk spijt dat ik onze uurwerken niet rechtstreeks via Storm discount gekocht had. Wij hadden die langs een andere weg gekocht. Maar toch hebben ze onze uurwerken in orde gesteld van op afstand voor een klein bedrag. Nu zal ik mensen rechtstreeks sturen naar Storm discount, in plaats via China of zo. Want hier krijg je service bij en dat is heel belangrijk

Marjolein Venlo
Wow, echt super... en in een paar minuten opgelost, ik was al bang een miskoop te hebben gedaan. Echt een aanrader, topservice... Gr Marjolein uit Venlo

Suzan Isler Güzel
Goede service, gelijk geholpen. Zeer tevreden.

Rochella De Jong
Al meerdere gps horloges gekocht !super service Ben je net zoals mij en snap je niks !wordt je altijd geholpen en krijgt snel antwoord op de vragen en helpen je erbij.!!

Danielle Hoogendorp-kater
Super snelle service en goed advies.Groetjes g Pauline.

Henny Gordijn
Ben heel tevreden met Storm Discount Ik had nog niets gekocht of besteld toen kreeg ik al via de tel.goed advies want ik begreep het niet helemaal.met de hulp van de heer Storm de zelfde avond het horloge besteld en de volgende dag al een telefoontje dat het toestel onderweg was Met de.telefoonnummers installeren ,heeft hij me ook via Whatsapp geholpen dus nu blij met ons nieuwe horloge. Ga zo door met deze manier van werken

William Bonfrère
Reparatie van Q50 kindhorloge met GPS op afstand laten doen via whatsapp. Binnen enkele momenten al opgelost. Zeer tevreden met dit resultaat en heeft gelukkig geen cent meer gekost dan de gevraagde reparatieservice. TOP!

Wendy Visscher-Woei A Sioe
Supersnelle service! Heel gedetailleerde uitleg en ook nog gratis of tegen een schappelijke prijs! Ik raad deze service zeker aan bij aankoop en installatie van gps horloges!
Marileen de Jonge

Snelle levering met duidelijke uitleg, alles netjes geïnstalleerd zoals beloofd. Er werd snel gereageerd ('s avonds zelfs nog!) op mijn vraag via de whatsapp. Ik heb deze pet gps tracker gekocht omdat de halsband door de behuizing wordt geschoven. Geen kliksysteem dus, dat vertrouw ik niet zo. Het systeem werkt prima. Met de interval op 1 uur, gaat de batterij behoorlijk lang mee. Mocht de hond dan weglopen, dan kun je de interval via de app op 30 seconden zetten om hem op te sporen. Prima apparaatje voor een goede prijs!

Joyce Linnenbank
Super behulpzaam. Goede service. Op afstand het gps horloge kunnen maken waardoor mijn dochter die weer kan gebruiken. Geeft goed advies en is betrouwbaar.

Kelly ter Haar
Heel tevreden over de service, had met m'n domme hoofd een goedkoop Chinees GPS horloge gekocht en kreeg m maar niet aan de praat. Dus via Whatsapp advies gevraagd aan deze site. Voor een redelijke vergoeding (omdat ik t horloge niet bij hun had gekocht) doen ze er alles aan om het horloge werkend te krijgen. Wat ik ook fijn vind is dat ze ook in de avond reageren.

Niels Klein
Deze horloges had ik terug gestuurd zonder hulp van hier, zo hebben mijn dochters er tenminste wat aan!

Marjolein Mantel
Ik ben erg teleurgesteld. Nadat ik mijn kat na 2 maanden vermissing vermagerd heb teruggevonden dacht ik in de gps tracker de oplossing gevonden te hebben voor toekomstige problemen. Helaas herstelde mijn kat na zijn avontuur niet goed en bleek chronisch ziek te zijn (nierfalen en artrose) De dierenarts heeft geadviseerd mijn 13 jarige kat voortaan binnen te houden. Ik heb contact opgenomen met dhr. Ruimschoot die mij vertelde dat ik de tracker niet meer mocht retourneren omdat de bedenktijd van 14 dagen met een aantal dagen was verstreken. Ondanks dat hij juridisch in zijn recht staat, vind ik het totaal niet klantvriendelijk gezien de omstandigheden. Het product was nog ongebruikt en in de verpakking.

Vanessa Demaeght
Super service! Kan gewoon niet beter!

Natalie Dupuis
Ik had netwerk problemen met het q50 Horloge , dat kwam van aliexpres. Maar Bernardhard Ruimschoot heeft mij heel goed geholpen met reparatie op afstand . En het horloge doet het nu perfect . Bedankt Bernardhard.!

Carissa van der Liet
Ik heb hier een GPS horloge besteld voor mijn dochter nadat ik er eerst elders één had gekocht die niet goed functioneerde. Het horloge werd al de volgende dag volledig gebruiksklaar geleverd. Ook als je vragen hebt of als iets niet goed werkt mag je altijd contact opnemen en dan word je erg vriendelijk geholpen.

Ans van Male-Velraeds
Super snel op afstand geholpen met het gps horloge van mijn zoontje die ik via Ali express had gekocht. Ik kreeg geen verbinding met Setracker en dit is binnen 15 min verholpen! Aanrader! Vlg horloge gewoon kant en klasr bij hun kopen, ben je net zo duur uit zonder uren te klooien zonder resultaat!

Petra T Hoen
Top service we stonden op het punt om de smart watch van ons kleine weg te doen omdat we hem niet aan de praat konden krijgen. Tot we storm discount vonden. De smart watch doet het nu helemaal we zijn er echt super blij mee. Dank je wel voor je hulp.

Jurgen Byl
deze persoon heeft mij uitstekend geholpen en zelfs op een zondag. ik heb een Q50 gps horloge en de gps werkte er niet van. dank zij deze persoon die heeft mij uitstekend geholpen en dank zij hem werkt mijn Q50 horloge correct. deze persoon verdient een dikke pluim. TOP SERVICE

Leane Sarah Aaron
Goede online service om het gps horloge aan de praat te krijgen. Alles via whatt's app. Goede heldere uitleg met een geweldig resultaat.

Kayleigh Esmee
Ik had vandaag mijn horloge ontvangen vanaf aliexpress. Hij werkte niet, gaf aan dat apparaat niet online was. Sim was prima tegoed stond erop, maar niks van een connectie te bekennen. Toen ik via het internet hier terecht kwam en gelijk een appje stuurde was ik niet gelijk overgehaald. Heel eerlijk gezegd bedankte ik hem en wees het aanbod af (laten maken op afstand voor 17,50). Puur omdat ik al zoveel oplichting heb meegemaakt. Uiteindelijk was dochterlief teleur gesteld en ik kreeg hem niet aan de praat. Toch maar berichtje gestuurd dat ik het wel wilde. Nou had ik dat maar eerder gedaan. Had mij 4uur gescheeld en hij was binnen 5min klaar. Hoppa nu doet hij het perfect. Heel erg bedankt. De volgende koop ik kant en klaar bij jullie. !!!!!!

Suzanne Versluijs
Na aankoop van een GPS tracker meerdere keren contact gehad met dit bedrijf! Ik vond het lastig om de tracker op de juiste manier in te stellen, maar dat lag alleen aan mijn onkunde. Ik ben fantastisch en met veel geduld geholpen. Stap voor stap heeft men ervoor gezorgd dat ik nu met een gerust hart mijn hond los kan laten lopen en dat als hij wegloopt ik hem, dmv de gps tracker, prima kan volgen op mijn telefoon. Dank jullie wel voor de goede service! Echt top!!!

Riekelt Korf
Voor mijn zoon een junior smartwatch gekocht bij Aliexpress. Helaas werkte deze niet direct. Een appje met hulpvraag zorgde ervoor dat we nog dezelfde dag het horloge konden gebruiken. Super service voor een goede prijs. Duidelijke afspraken vooraf. De volgende keer bestellen we onze spullen direct via deze site.
Renate Kamphuis

Er zijn weinig bedrijven die de service van Storm Discount kunnen evenaren. Binnen 24 uur de bestelling geleverd, veilig verpakt, duidelijke instructies erbij, en wachtwoorden worden afzonderlijk geleverd. Ook als er iets niet duidelijk is, wordt er snel en behulpzaam geholpen via oa whatsapp. (en dit zelfs nog in de avond uren!) Wij komen zeker weten nog eens terug voor een nieuwe bestelling!

Annemie Verkoeijen
Wat een super service. Gps tracker gekocht Vragen cq berichten bijna direct antwoord. Snelle vriendelijke antwoorden. Een verfrissende zaak die net dat stapje meer doen. Goed bezig!!!!!

Koos Gasman
Ik had de pettracker gekocht om onze kat terug te kunnen vinden, als hij weg zou lopen. Het apparaat werkt wel, maar de nauwkeurigheid van de realtime tracking laat te wensen over. Soms geeft hij aan dat de tracker meer dan 100 meter van mij vandaan is, terwijl ik hem in mijn hand heb, direct naast mijn telefoon. En het volgende moment geeft hij een hele andere positie aan, 100 meter de andere kant op. Niet echt handig als je je kat wilt zoeken. In grote lijnen werkt het dus wel, maar verwacht geen grote nauwkeurigheid. Ik ben dus niet tevreden en mag hem ook terugsturen, maar volgens storm discount is er geen andere device te vinden die nauwkeuriger is.

René Stok
Volgende keer gewoon bij Storm Discount een gps tracker kopen. Nu online besteld bij een ander bedrijf. Tracker werkte niet. Bernhard een appje gestuurd om 22.00 uur ( met het idee dat hij er dan de volgende dag op zou reageren). Maar tot mijn verbazing antwoordde hij al binnen een half uur en kreeg mijn gps tracker op afstand keurig werkend. BIJZONDER GOEDE SERVICE!! Dankjewel Bernhard!

Peter Sangers
Horloge elders gekocht (AliExpress) maar de app kon geen verbinding maken. Door Storm discount prima en snel op afstand verholpen. Helemaal top.
Alide Hoksbergen

Super, hele goede service! Echt een aanrader!!
Marloes Ockerse
Goed bereikbaar en zeer hulpvaardig. Tegen een kleine vergoeding goed geholpen met een storing tussen de app en het horloge. Mvg, een zeer tevreden klant.

Shirley van Rijswijk
Ben enorm geholpen nadat mijn gps horloge geen lokaties meer aangaf is het probleem opgelost. Ook was het glasplaatje kapot en kon ik hier goedkoop een nieuwe kopen en vervangen. Ben heel blij met de hulp en de snelle hulp .

Michel Driebergen
Geweldige service !!

Astrid Van Der Meer
Vandaag ben ik goed geholpen met mijn gps horloge die ik elders gekocht had. Op afstand is er gekeken wat het probleem was en is het opgelost. Geweldig!!

Fatima LA Setoebun
Super service! Snelle levering en prima bereikbaar voor vragen en ondersteuning na de aankoop. Zeer positief!

Joke Duivestein
Op de site van dit bedrijf zagen we een GPS pet tracker. Het was deckleinste en goedkoopste die ik op het internet kon vinden. En ook nog zonder maandelijks abonnement!Omdat ik nog wat vragen had, heb ik het bedrijf gebeld. Ik werd keurig en uitgebreid te woord gestaan. Vervolgens hebben we het apparaatje besteld. Supersnel en goedverzorgd werd het afgeleverd. Vervolgens wilden we er een extra oplader bij. Per What's app kregen we een heel goed voorstel. Ook de oplader werd razendsnel bezorgd.Bij dit bedrijf staat de service en de klantvriendelijkheid bovenaan. Wij kunnen dit bedrijf dan ook bij iedereen aanbevelen!

Kristel de Ruijter
Top service! Hij is 2 dagen bezig geweest om onze watch werkend te krijgen, maar niet opgegeven! En hij werkt!! Mijn dochter en ik zijn superblij!

Ilona Leijdens-de Groot
super service!

Jolanda de Roos
Betere hulp had ik niet kunnen krijgen bij het instaleren van mijn GPS kinderhorloge!

Sylvia Koelink-van Moorsel
Super bedankt voor de snelle hulp en service! Horloge had ik ergens anders gekocht maar kon hem zelf niet installeren. 'S ochtends gebeld en 's avonds was alles geregeld en GPS horloge klaar voor gebruik !!! Had ik dit eerder geweten had ik alles meteen hier gekocht !!.